Tuborg Gold Sunar: Bedük

Tarihler: 30 Mart 2012 Cuma ~ 30 Mart 2012 Cuma - Saat: 23:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam 35.00 TL, Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2012 ~ Mar 30, 2012

Tuborg Gold Sunar

Son yıllarda farklı müziği ve tarzıyla öne çıkan Bedük, Tuborg Gold sponsorluğunda, 30 Mart 2012, Cuma akşamı Indigo'da seyircisiyle buluşuyor.

2007 yılında Audiology Records'dan yayınlanan ilk albümü "Even Better"la Türk müzikseverleri alışık olmadıkları bir müzik türü ile tanıştıran ve büyük bir beğeniyle karşılanan Bedük, Türkiye'deki müzik piyasasına yepyeni bir açılım ve soluk getirdi. İzleyenleri hayrete düşüren sahne performansıyla elektronik müziği canlı enstrümanlarla sahneye taşıyan Bedük, kısa sürede popüler müziğin lokomotif ismi olarak yerini aldı.

2008'de ikinci albümü "Dance Revolution" ve bu albümün sevilen parşası "Automatik"in özgün klibi ile tüm Türkiye'de tanındı. Bu şarkı haftalarca radyolarda ve MTV Türkiye'de 1 numara olmayı başarırken, 2009'da Cornetto dondurmanın sevilen jingle'ı "Gel Aşka"yı yaptı ve şarkı single olarak da piyasaya sürüldü.

2010 yılında çıkan "Go" albümünün çıkış şarkısı olan " Electric Girl"ün videosu, MTV, VH1, Ukrayna M1 listelerinde yerini alırken, 2011 yılında "Go" albümündeki şarkıların remixlerinden ve 3 yeni şarkıdan oluşan "Ful" albümünü çıkarttı.

Müzisyen kimliğinin yanısıra yaratıcı yönüyle de dikkat çeken Bedük, Türkiye'de ilk "RealD 3D" 3 boyutlu klip olan "Ful Animasyon"u da çıkış şarkısı için çekti. "Ful" albümünün tanıtımını TTNet'le ortaklaşa yapan Bedük, bu projesiyle Facebook'un en başarılı tanıtım kampanyalarından birisine imza attı ve kampanya süresince1 milyon 250 bin kez dinlendi. Bu albümüm ikinci şarkısı "Disco Breaker"a Microsoft Türkiye işbirliği ile HTML 5 imkanları kullanılarak interaktif bir klip çekildi ve bu klip dünyada bu teknoloji kullanılarak yapılan 4. klip oldu. "Ful" albümü hala Amerika'da başarısını sürdürürken, CMJ RPM listesinde 12 numaraya kadar yükseldi.

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında birçok ödül kazanan Bedük, 30 Mart Cuma günü akşamı Tuborg Gold sponsorluğunda sevenleriyle Indigo'da buluşacak.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT