Tuborg Gold Sunar: Tony Macalpine

Tarihler: 07 Mart 2012 Çarşamba ~ 07 Mart 2012 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Roxy

Ücret: Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Roxy

Adres: Cihangir Mah. Sıraselviler Caddesi Arslanyatağı Sokak No: 5 Beyoğlu, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2012 ~ Mar 7, 2012

Tuborg Gold ünlü gitar / piyano virtüözü Tony Macalpine’ı sunar: Tony Macalpine İstanbul’da…

Daha önceden Steve Vai ile izlediğimiz gitar/piyano virtüözü Tony Macalpine 7 Mart’ta Tuborg Gold’un katkılarıyla Roxy’de sahne alıyor.

1960 yılında ABD’de doğan Tony Macalpine, rock ve metal tarzı müziğine kendi kökenlerinin de etkisiyle caz ve fusion ile çocukken eğitimini aldığı klasik müzik ekleyerek ortaya çıkardığı kendine has müziğiyle tanınmakta. Bugüne dek 12 albüm yayınlayan Tony Macalpine müzik hayatı boyunca Steve Vai, Billy Sheehan, Virgil Donati, Vinnie Moore, Dennis Chambers, Tommy Aldridge gibi önemli müzisyenlerle birlikte de çaldı. Tony Macalpine, 2008 yılında Elvis Presley’in gitaristi Hank Garland anısına çekilen Crazy isimli filmde de ünlü gitarist Wes Montgomery rolünü canlandırmıştı.

Son solo albümünü 2011’de yayınlayan Tony Macalpine son albümüne “Ölüdeniz” adında bir şarkı da ekledi. Bu arada uyaralım, şarkının adı “Dead Sea” değil, bizzat “Ölüdeniz”. Albümünde Türkçe isimli bir şarkıya yer veren Tony Macalpine’in özellikle istediği İstanbul konseri eminiz ki İstanbullu müzikseverler için de unutulmaz bir konser olacak.

Davulda Aquiles Priester (Angra, Hangar, Vinnie Moore), bas gitarda Bjorn Englen (Yngwie J. Malmsteen, Quiet Riot, MSG) ve ikinci gitarda da İsrailli kadın gitarist Nili Brosh’tan oluşan kadrosuyla sahne alacak olan Tony Macalpine’in 7 Mart’ta İstanbul’da vereceği konser, Tuborg Gold sponsorluğunda düzenleniyor.

Tony Macalpine İstanbul konserinin iki özel konuğu da olacak. Portekizli genç gitar sanatçısı Daniel Pique (http://www.facebook.com/DanielPiquePlanet) ve ABDli Progressive Rock grubu Agent Cooper (http://www.agentcooper.com), Tony Macalpine’den önce sahne alacaklar.

Program:
Daniel Pique: 21.40
Agent Cooper: 22.10
Tony Macalpine: 22.45

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 21:30
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT