Tuborg Sunar: René Kristensen

Tarihler: 09 Mart 2012 Cuma ~ 09 Mart 2012 Cuma - Saat: 23:30

Yer: İndigo

Ücret: Tam:25 TL Öğrenci:20 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Indigo

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No: 1-2-4-5, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2012 ~ Mar 9, 2012

René Kristensen 9 Mart’ta Indigo’da sahne alıyor!

Çıkardığı albümlerle “Deep house” listelerini alt üst etmeyi başaran René Kristensen, Tuborg Gold sponsorluğunda, 9 Mart’ta İndigo’da Türk hayranlarıyla buluşuyor.

Kendine has sesi ve tarzıyla plak şirketi Noir Music’i son yıllarda listelerde üst sıralara taşıyan Kristensen, sahnede hayranlarına farklı bir coşku ve deneyim yaşatmayı hedefliyor. Özellikle Haze'in eşlik ettiği “Around” ile radyo listelerinde büyük çıkış yakalayan Rene Kristensen, deep house ve vocal house kategorilerinin en iyi sesleri arasında yer alıyor.

Hatta müzik duayenleri, elektronik müzik sahnesinde sadece Trentemoller ile anılan Danimarka'nın, René Kristensen ile yeniden yükselişe geçeceği konusunda hemfikirler…

Yeni house müzik akımının temsilcisi olan Noir, new wave synthler ve groove'un ön plana çıktığı produksiyonlarını pürüzsüz vokallerle birleştirip dinleme keyfini arttırıyor.

René Kristensen, 9 Mart 2012, Cuma günü Indigo’da sahne alacak. Konuklar, Kristensen’den önce ayrıca, “Get Physical Music” sanatçısı Murat Uncuoğlu ve Alican’ın performanslarını da seyredebilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT