Tuğkan

Tarihler: 13 Kasım 2021 Cumartesi ~ 13 Kasım 2021 Cumartesi 13 Kasım 2021 17:00

Yer: Leyla Dizdar Kültür Merkezi - Safranbolu

Ücret: 1. Kategori - 168.00 TL 2. Kategori - 135.00 TL 3. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2021 ~ Kas 13, 2021
Tuğkan , sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Tuğkan 17 Ocak 1996 tarihinde Sakarya’da doğdu. Aktif olarak yaptığı futbol sporu ile çocukluğu boyunca futbolcu olma hayali kuran Tuğkan, yaşadığı bir sakatlık sonucu futbola ara vermek zorunda kaldığı günlerde evde gitar çalmayı öğrendi ve ilk bestelerini o dönem yapmaya başladı. 

2016 yılında amatör çalışmalarını sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladı ve YouTube’da 230.000 aboneye ulaştı. Kendisine ait çok sayıda bestesi olan Tuğkan, kısa süre içerisinde henüz yayınlamadığı şarkılarını paylaşıp, kısa zamanda geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Yeni şarkıları için stüdyoda yoğun bir çalışma içerisinde olan Tuğkan, konserlerine de ara vermeden devam ediyor.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz- 6 yaş ve üzeri bilete tabidir. 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT