Tuluyhan Uğurlu

Tarihler: 29 Kasım 2008 Cumartesi ~ 29 Kasım 2008 Cumartesi - Saat: 17:00

Yer: Sirkeci Garı Bekleme Salonu

Ücret: 56,00 YTL - 45,00 YTL - 23,00 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Sirkeci Garı Bekleme Salonu

Adres: Sirkeci, Eminönü İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2008 ~ Kas 29, 2008
TULUYHAN UĞURLU
Güneş Ülke Anadolu
29 Kasım Cumartesi Saat 17:00 ve 20:00

Eski Mısır’da Anadolu’ya “güneş bahçesi” derlerdi. Işık ve bilgiye ulaşmak için Mısır’ın aydınları Anadolu’ya gelirler burada kendilerini yenilerlerdi.

Tuluyhan Uğurlu`nun sahnede iki yüzün üzerinde görüntü eşliğinde seslendirdiği Güneş Ülke Anadolu, üzerinde yaşadığımız toprakların bilinen 10.000 yıllık tarihine ışık tutan, bir İznik çinisi gibi, tümüyle bütünleşip dünyayı aydınlatan Anadolu`nun hikâyesi.

Çatalhöyük’ten başlayıp Hititlerle süren, tüm Anadolu uygarlıklarını aynı hoşgörü ile kucaklayan proje yaşadığımız topraklarda kök salmış tüm uygarlıklara aynı mesafeden bakıyor. Antik kültürlerden Roma, Bizans, Selçuklu, Osmanlı dönemlerine, oradan cumhuriyete uzanan binlerce yıllık Anadolu tarihinin işlendiği eserde müzik eşliğinde bilgilerinizi tazeleyip, belki de hiç bilmediğiniz bilgilerle donanıyor, farklı bir Anadolu ile buluşuyorsunuz.

Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker eşlik ediyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT