Tuluyhan Uğurlu 23 Nisan Konseri

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 23 Nisan 2009 Perşembe - Saat: 20:30

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 56,00 TL - 45,00 TL - 34,00 TL - 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Etkinilik Günü Giriş

Adres: Tokpaı Sarayı Bahçesi, Sultanahmet İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2009 ~ Nis 23, 2009
TULUYHAN UĞURLU 23 NİSAN KONSERİ: ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZ
Tuluyhan Uğurlu, 23 Nisan akşamı İstanbul’un en etkileyici mekânlarından Aya İrini Müzesi’nde bu kez çocuklar için çalıyor. Rotary UR 2420 Sultanahmet Rotary adına yapılan 23 Nisan konserinin geliri Bolluca Çocuk Evi’ne bırakılacak.

Tuluyhan Uğurlu konserine “Bir zamanlar hepimiz çocuktuk, hepimiz masumduk. Ne oldu da çocuk düşlerimizi kaybettik, gök kuşağının renklerini ne zaman unuttuk” diyerek başlayacak ve “21. Yüzyılın Işık Çocukları”nın gözünden insanın çevreye verdiği zararları anlatacak.

Özel olarak hazırlanan görsel gösteriyle, dünyanın yaşadığı çevreyle ilgili değişimlerin ve insanın sadece 20. Yüzyılda değil, binlerce yıl içinde doğaya verdiği zararların hatırlatılacağı konserde seyirci sıklıkla düşündürücü sorularla karşılaşacak.

Yarınlara tüm canlıların soluyabilecekleri temiz hava bırakmamanın bedeli NE KADAR? Peki, alacak daha NE KADAR temiz nefesimiz kaldı bu kirli atmosferde? Hayvanların soyunu tüketmenin bedeli NE KADAR? Peki daha NE KADAR dünyanın “sadece insanlara ait olduğunu” düşüneceğiz?

Konserin finalinde sahneye çıkacak çocuk korosu Tuluyhan Uğurlu’nun müziği İpek Kadılar Altıner’in sözleriyle “Bu Toprağın Çocukları” isimli çevre içerikli şarkıyı seslendirecek. Çocuk şarkısını aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz: http://www.tuluyhanugurlu.com/MP3/Oriflame.mp3

Tuluyhan Uğurlu’ya konserde dört kişilik kendi müzik topluluğu eşlik edecek. Konser öncesi ve iki bölüm arasında seyircilerimiz çeşitli ikramlarla ağırlanacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT