Tuluyhan Uğurlu: Beyazıt`ta Zaman

Tarihler: 22 Kasım 2009 Pazar ~ 22 Kasım 2009 Pazar - Saat: 14:00

Yer: Beyazıt Devlet Kütüphanesi

Ücret: 1. Kategori: 56,00 TL (A Blok) - 2. Kategori: 45,00 TL (B - C Blok) - 3. Kategori Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL (numarasız)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Turan Emeksiz sok. No:6 34450 Beyazıt, Eminönü Istanbul Eminönü İstanbul

Telefon: Tel : ( 0 212 ) 522 31 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2009 ~ Kas 22, 2009
TULUYHAN UĞURLU İLE BEYAZIT’TA ZAMAN
22 Kasım Pazar 1. Seans Saat 14:00, 2. Seans: Saat 17:00

Tuluyhan Uğurlu İstanbul’un bir sonbahar gecesinde sizleri tarihi Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nin mermer salonunda nostaljik bir geziye çıkarıyor. Konser adını eski bir Babıâli geleneğinden alıyor:

ÇAY SİMİT KİTAP KOKUSU VE MÜZİK…
500 yıllık tarihi Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nin etkileyici dokusu içinde gerçekleşecek konserde Tuluyhan Uğurlu sizleri bilimin, edebiyatın, kültürün büyülü ortamında müzik ve görüntülerle nostaljik bir geziye konuk edecek. Tuluyhan Uğurlu müzik ve görüntülerle sizleri hepsi anılarda kalan ve bir daha asla geri gelmeyecek bir başka İstanbul’u yaşamaya davet ediyor. İstanbul Üniversitesi’nin binlerce öğrencisinin ilk heyecanları, gençlik aşkları, üniversite bahçesinde çimler üzerinde yapılan umut ve coşku dolu sohbetler, şairlerin, yazarların buluşma noktası Çınaraltı’nda ince belli bir bardakla içilen bir bardak sıcak çayın verdiği tarifsiz mutluluk… Cağaloğlu’nda çalışan gazetecilerin her akşam Vilayet’in önünden kitapçı vitrinlerine bakarak indikleri her yanından kültürün aktığı bir yokuş, Kapalıçarşı’nın, Sahafların tozlu raflarından fısıldayan eski kitapların, Beyazıt Meydanı’nın ve güvercinlerinin hikâyesi… Türkiye’nin 80’lerden itibaren anılar arasına karışan en güzel gelenekleri…
Konserde Tuluyhan Uğurlu’ya kavalda Murat Toraman, viyolada Doğukan Çokşeker, perküsyonda Gürkan Özkan eşlik edecekler. Bu nostaljik konserin konuklarına çay ve simit ikram edilecek.

Etkinliğe 6 yaşından küçükler giremez. 6 yaşından büyükler bilete tabidir.
Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
Öğrenci indirimi sadece numarasız bölümde geçerlidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT