Tuluyhan Uğurlu Roland V-Piano Tanıtım Konseri

Tarihler: 25 Eylül 2010 Cumartesi ~ 25 Eylül 2010 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: Sirkeci Garı

Ücret: 1. Kategori Tam: 67,00 TL - 2. Kategori Tam: 56,00 TL - Öğrenci: 31,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com

Adres: Sirkeci, İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2010 ~ Eyl 25, 2010

21. Yüzyılın Piyanosunu Tuluyhan Uğurlu Tanıtıyor

Elektronik müzik devi Roland, klasik piyano ile birebir rekabet edebilecek yeni piyanolarının tanıtımı için Türkiye’den Tuluyhan Uğurlu’yu seçti.

Roland V Piano’nun beş yıl süren AR-GE çalışmaları sırasında çalış tekniği ile yenilik arayan uluslararası piyanistlerden görüşler alındı. Roland Türkiye’den de Tuluyhan Uğurlu’nun görüşlerine başvurdu. Roland’ın 21. Yüzyılın piyanosu olarak tanıttığı V Piano, yeni arayışlar içindeki piyanistlerin beklentilerine yanıt verecek biçimde üretildi.

Tuluyhan Uğurlu, 25 Eylül 2010 Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sirkeci Garı Orient Ekspres Salonunda vereceği ve V-Piano’yu kullanacağı konserinde bu piyanoyu tanıtırken, “Geleceğe Yolculuk” isimli yeni projesini de ilk kez seslendirecek. Uğurlu, “Geleceğe Yolculuk” da yaşadığımız gezegenin dünü, bugünü yarınını anlatıp, dinleyicisini geleceğin dünyasında müzikal bir yolculuğa çıkaracak.

Müziğinde matematiksel olarak Batı Müziği, tematik olarak Anadolu ve Ortadoğu müzik kültürlerinden yararlanan ve piyano çalış tekniği ve müzikal kimliği ile gelecek yüzyıllara göndermeler yapan Tuluyhan Uğurlu, Roland firmasının 21. Yüzyılın Piyanosu olarak tanıttığı piyanosu ile ilk konserini 25 Eylül Cumartesi akşamı Saat 20.30’da Sirkeci Garı Orient Ekspres Bekleme Salonunda gerçekleştirecek.

Tuluyhan Uğurlu, bu özel konserinde yaşadığımız gezegenin dünü, bugünü ve yarınını anlatan, bizlere her alanda yarına ilişkin fikirler veren yepyeni bir projeyi seslendirecek.

“Geleceğe Yolculuk” konserinde Tuluyhan Uğurlu’ya kendi müzik topluluğu eşlik edecek. Konser öncesi ve arada konuklar çeşitli ikramlarla ağırlanacaklardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT