Tuna Bilgin Piyano Resitali

Tarihler: 27 Eylül 2017 Çarşamba ~ 27 Eylül 2017 Çarşamba 27 Eylül 2017 20:00

Yer: Podium Hall

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2017 ~ Eyl 27, 2017

Tuna Bilgin Piyano Resitali, Podium Hall sahnesinde...

Konser Programı
J.S.Bach Toccata (BWV 913)
L.van Beethoven Sonat No.16 (Op.31/1)
A.A.Saygun Sonatin (Op.15)

*Resitalin süresi yaklaşık 50 dakikadır.

Tuna Bilgin
2003’te İzmir’de doğdu. 7 yaşında Doç.Cemile Cabbarova ile piyano derslerine başladı. 2013 te 1.si düzenlenen Mozart Akademi Ulusal Piyano Yarışması’nda 1.oldu. Aynı sene Bilkent Üniversitesi Müzik Hazırlık Okulu’nun sınavlarını kazandı ve Prof. Gülnara Aziz’in sınıfına kabul edildi.

2015 yılında İzmir’de düzenlenen, Gülsin Onay’ın jüri başkanı olduğu 1.si düzenlenen Ahmet Adnan Saygun Piyano Yarışması’nda Saygun Özel Ödülü ve 1.lik ödülünü kazandı. Çesitli radyo programlarına katıldı. Gülsin Onay, Ferit Adıgüzelzade, Stanislav Ioudenitch, Nikolay Demidenko, Misha Dasic, Vyacheslav Gryaznov,  Martin Roscoe, Anika Vavic, Emre Şen, Emre Yavuz, Ilya Kondratiev, Hüseyin Sermet ve Muhiddin Dürrüoğlu’nun ustalık sınıflarına katıldı.

2015 ve 2016 yıllarında Gümüşlük Festivali’ne katıldı. Erimtan Müzesi, Uludağ Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, İzmir AASSM, İzmir Sanat, İzmir Fransız Kültür, Antalya Piyano Festivali gibi mekanlarda konser verdi. 2016 Nisan ayında İzmir AASSM’de Şef İbirahim Yazıcı ile beraber ilk orkestra konserini gerçekleştirdi.

Rusya St.Petersburg’da Valery Gergiev ve Mira Jevtich’in organizatörlüğünü yapığı Dünya çapında bilinen Mariinsky Fesivali’nde resital verdi. 2017 Ağustos ayında 14.sü düzenlenen Gümüşlük Müzik Festivali'nin Uluslararası 4.Ahmed Adnan Saygun Piyano Yarışması'nda 1.liği ve en iyi Saygun yorumcusu Ödülü'nü kazandı.

Prof. Gülnara Aziz’in sınıf konserlerinde çaldı, çeşitli ekinliklerde yer aldı. Sanatçı aynı zamanda beste çalışmalarında da bulunmaktadır.

- Etkinlik saatinden sonra gelen konuklar salona alınmamaktadır- Etkinliklere katılım için yaş sınırı 10'dur.- Cep telefonu ve/veya kamera ile çekim yapmak yasaktır.- Program süresi 50 dakikadır, arasızıdır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedeliniiade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 19:15- Etkinlik saati : 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT