Tuncay Çakır

Tarihler: 27 Mart 2016 Pazar ~ 27 Mart 2016 Pazar 27 Mart 2016 20:00

Yer: The Mekan

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1, Kat: 3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2016 ~ Mar 27, 2016
Tuncay Çakır ilk albümü "Aşk Dersi" ile 27 Mart'ta The Mekan sahnesinde sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tuncay Çakır ilk albümü Aşk Dersi ile müzik piyasasına merhaba diyor. Söz yazarı ve besteci olan Tuncay Çakır’ın ilk albümü Aşk Dersi, Cennet Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluştu. Tüm şarkıların söz ve müziği kendisine ait olan Aşk Dersi isimli albümün düzenlemesini aranjör Onur Betin üstlendi.

Albümün tüm kayıtları Musicoalty stüdyosunda yapılırken, albüme birbirinden değerli müzisyenler Göksun Çavdar, Bülent Altınbaş, Caner Güneysu, Sendur Güzelel, Hakan Şenel, Türker Dinletir, Münir Korkmaz, Cem Şengün, Kemal Büyük, Yıldıran Güz, Ali Yılmaz, Timur Atasever, Cengiz Ercümer, Seyfi Ata, İstanbul Strings gibi isimler hayat verdi. Mix & mastering çalışması Burak Özkan tarafından yapıldı. Fotoğraflar Uğurtan Aydemir’e, albüm kapak tasarımı Bülent Yakut’a ait.

Albümün ilk klibi, üzgünüm şarkısına çekildi. Klipte terkedilmiş bir adamı canlandıran Tuncay Çakır’ın klip hikayesinin yanında müzisyenlerin ona eşlik ettiği performans görüntüleri de var. Albümün prodüktörlüğünü de kendisi yapan Tuncay Çakır, aylardır gece gündüz çalışarak, çok emek verdiği şarkılarını herkese duyurmak istiyor. Sürekli müzik düşünen, üreten ve hayatının her anında müzikle yaşayan Tuncay Çakır söz ve bestelerini başka sanatçılarla da paylaşmak istiyor.

Tüm şarkılarda herkesin kendinden bir şey bulabileceği ve albüm adının hakkını vererek aşktan ders çıkartacağı bir albüm. 9 parçadan oluşan albümde romantik şarkıların yanı sıra yazın adından söz ettirecek hareketli şarkılarda bulunuyor. Romantik ve melonkolik şarkıların adamı olan Tuncay Çakır, doğallığın, samimiyetin, iletişimin, enerjinin önemli olduğunu, şarkıların hep bir ağızdan bazen ağlayarak bazen gülerek söylenince gerçek olduğunu düşünüyor.

Tuncay Çakır’ın Aşk Dersi albümü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşmayı bekliyor. “Bugüne kadar ki yaşanmışlıklarım ve hayatıma değer katan insanların hikayeleriyle kurduğum empati ile yoğurduğum duygularımı müzik ve şiirlerimle sizlerle paylaşmaya geldim.”

- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT