Türk Rock Antolojisi

Tarihler: 20 Mart 2015 Cuma ~ 20 Mart 2015 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL Öğrenci 26.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2015 ~ Mar 20, 2015

70'li yıllardan günümüze anıları canlandıran özgün proje "Türk Rock Antolojisi", 20 Mart'ta İş Sanat'ta sizlerle buluşuyor.

Vokal: Fatma Turgut, Can Bonomo
Piyano, tuşlu çalgılar, rhodes: Sabri Tuluğ Tırpan
Koro: Ladies & Gentleman
Şef: Çelik Kasapoğlu
Gitar: Tanju Eren, Oğuz Kaplangı
Tuşlu çalgılar: Ozan Yılmaz 
Bas gitar: Eser Ünsalan
Davul: Nedim Ruacan  Sunum: Murat Beşer 
Görseller: Güven Erkin Erkal
Türk rock tarihinde keyifli bir yolculuk yapmaya ne dersiniz? İlk kez İş Sanat'ta gerçekleşecek ve Türkçe rock müziğin tarihinden kesitlerin sunulacağı "Türk Rock Antolojisi" adlı özgün proje, 70'li yıllardan günümüze anıları canlandırırken yüreklere de dokunacak.

Projenin mimarı ve müzik direktörü Sabri Tuluğ Tırpan'ın modern düzenlemeleri, günümüz popüler müziğinin iki önemli şarkıcısı Can Bonomo ile Model grubunun solisti Fatma Turgut'un sesinde hayat bulacak. Gecede gazeteci ve müzik yazarı Murat Beşer'in sunumuyla dönemin atmosferine ilişkin küçük bilgiler geniş bir Türkçe rock arşivine sahip olan Güven Erkin Erkal'ın görselleri eşliğinde seyirciyle buluşacak.

70'lerden günümüze Türkiye'de rock'un gelişimine şahitlik etmiş olanlar için nostaljik bir yolculuk, sahnedekiler içinse onlara ilham kaynağı olmuş müzisyenlere bir nevi saygı duruşu niteliği taşıyacak olan projenin bu ilk konserinde Moğollar, Silüetler, Erkin Koray, Cem Karaca, Barış Manço, Fikret Kızılok ve daha niceleri, hem sahneden hem de gözlerinizin önünden adeta bir film şeridi gibi geçecek. 

Kulakların yanı sıra göze de hitap edecek ama en önemlisi sizleri geçmişten günümüze bir yolculuğa çıkaracak bu konseri sakınkaçırmayın!

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyiciler kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.
- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3.kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT