Türkçe & Yabancı Pop Party

Tarihler: 23 Nisan 2010 Cuma ~ 23 Nisan 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Life Roof

Ücret: 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Life Roof

Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No:10/5 Taksim (Mangonun Karşı Sokağı, Melek Bar yanı, Asansörle 5.Kat) Istanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 293 66 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2010 ~ Nis 23, 2010

Life Roof`ta 23 Nisan Cuma Günü 2 Eğlence Bir Arada!
*DJ Hakan Küfündür ile Türkçe & Yabancı Pop Keyfi
*Teoman Cengiz ile Karaoke keyfi (Yerli & Yabancı Zengin Arşiv)

Muhteşem manzarası, keyifli ambiyansı ve etkinlikleriyle eğlencenin Beyoğlu’ndaki tek adresi olan Life Roof’ta bu gece 2 farklı eğlence konsepti bir arada!..
DJ Hakan Küfündür eşliğinde sevilen R& B parçalarla başlayan gecede 2000`lerin en sevilen Türkçe ve yabancı hitleri ile son dönemin en çok dans ettiren parçaları arka arkaya kulaklarınızda olacak.
Gecede şarkılarını dinleyebileceğiniz isimler; Pitbull, Demet Akalın, Inna, Serdar Ortaç, Sidekick, Murat Dalkılıç, Kid Cudi, Atiye, Desaparecidos, Bengü, Katy Perry, Murat Boz, Madonna, Yalın, Shantel, Fedde Le Grand, Teoman, Lady Gaga, Kenan Doğulu, Flo Rida, Özgün, Black Eyed Peas, Duman, Beyonce, Nev, Shakira, Tan, Rio, Hande Yener, Mariachi, Gülşen, Edyy Wata, Gripin, Ajda Pekkan, John Revox, Sezen Aksu, Bob Sinclair, Sıla, David Guetta, Ebru Polat, Hadise, Rihanna, Sertab ve daha fazlası ...

Eğlencenin Son Trendi Karaoke Keyfi ile Mikrofon Sizde.
Yetmişli yılların başında Japon şarkıcı Daisuke Inoue tarafından ortaya çıkan ve uzakdoğu ülkelerinin vazgeçilmez eğlence tarzlarından biri olan ve sonrasında da tüm dünyaya yayılan Karaoke keyfi İstanbul`un en keyifli ve manzaralı mekanlarından biri olan Life Roof`ta hayat buluyor. Gelenler kimseyi umursamadan kah Türkçe kah yabancı şarkılara eşlik edip belki vokal yeteneklerini sergileyecek belki de o mikrofonu kullanmayı bir daha tercih etmeyecek, söylediği şarkılara da çok gülecek.

Uğur Şener`in hem DJ hem de uyumlu video ve görselleriyle VJ olduğu gecenin sunucusu ekranlardan da tanıdığınız Teoman Cengiz! Eğer Türkçe & Yabancı Pop ve Karaoke seviyorsanız, 23 Nisan Cuma günü Life Roof`ta buluşalım.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT