Türkülerimiz Van İçin

Tarihler: 03 Kasım 2011 Perşembe ~ 03 Kasım 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu

Ücret: 100.00 TL - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, Etkinlik günü gişe

Adres: Taşkışla Cad. 31156 Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2011 ~ Kas 3, 2011
GİDERİZ VAN’A DOĞRU ! TÜRKÜLERİMİZ VAN İÇİN !
Ünlü Sanatçılar Türkülerini Van İçin Söyleyecek

Türkiye’nin usta sanatçıları, türkülerini bu defa sadece Van için söyleyecek… 3 Kasım Perşembe akşamı Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda verilecek konser aynı anda Show TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Konserden elde edilecek tüm gelir deprem bölgesi Van’a bağışlanacak.

Yavuz Bingöl, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Volkan Konak, Kerem Alışık, Yeni Türkü, Zara, Belkıs Akkale, Arif Sağ, Erdal Erzincan, Mercan Erzincan, Cengiz Özkan, Gülay, Sevcan Orhan, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Onur Akın, Suavi, Melike Demirağ, Mazlum Çimen, Arzu ve İzzet Altınmeşe, Van’daki depremzedeler için ‘Gideriz Van’a Doğru, Türkülerimiz Van İçin’ diyecekler. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek olan bu konserde toplanan tüm gelir Türk Kızılayı aracılığıyla depremzedelere bağışlanacak.

Oktay Kaynarca ve Songül Öden’nin sunuculuğunu üstleneceği gecenin başlangıcında sahneye Can Dündar, 1999 yılı depreminde enkaz altında sekiz saat kaldıktan sonra kurtarılan bir kız ile birlikte çıkacak. 1999 yılından Van depremine kadar neler öğrenmişiz konulu kısa bir film de hazırlayan Can Dündar sırasını daha sonra birbirinden değerli sanatçılara en güzel türkülerini söylemeleri için bırakacak.

Gecenin sahne alacak sanatçılarından Yavuz Bingöl, geceye gelecek olan herkesin yanında depremzedelere göndermek bir adet battaniye ve çocuk maması getirmeleri için çağrıda bulundu. Toplanan eşyaların kapıda bekleyen tırlara yükleneceğini ve gecenin sonunda hep beraber Van’a uğurlanacağını belirten Bingöl ‘Nerede bir türkü söyleniyorsa oraya gidin. Oradan kimseye kötülük gelmez. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur. Sadece iyi insanların türküleri vardır. 3 Kasım günü dayanışma ve yardımlaşma adına en güzel türküleri dinlemek için tüm iyi insanları bekliyoruz’ dedi.

“Türkülerimiz Van İçin” 3 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de canlı yayınla Show Tv ekranlarında sizlerle olacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT