Uluslararası Dünya Mülteciler Günü Özel Konseri

Tarihler: 01 Haziran 2013 Cumartesi ~ 01 Haziran 2013 Cumartesi 19:00

Yer: Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi

Ücret: Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Halaskargazi Cad. No: 286 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2013 ~ Haz 1, 2013

Mülteciler İçin Sahne Alacaklar

Kardeş Türküler, Cavit Mürteza, Luxus, Cümbüş Cemaat, Enzo Ikah gibi müzisyenler mültecilere ve sığınmacılara tıbbi destek sağlamak, yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla Toplum ve Hukuk Araştırmaları Vakfı (TOHAV) tarafından organize edilecek dayanışma konserinde bir araya gelecek. Konser, 29 Haziran Cumartesi günü, Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

1994 yılında kurulan, 2009 yılından bu yana da mültecilerin ve sığınmacıların temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapan Toplum ve Hukuk Araştırmaları Vakfı (TOHAV), 62'ince kez gerçekleştirilecek Dünya Mülteciler Günü'nde, mültecilere ve sığınmacılara tıbbi destek sağlamak, yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla bir dayanışma konseri organize edecek. Mültecilere ve sığınmacılara, imkanlar dahilinde, tıbbi ve hukuki destek sunan TOHAV'ın Uluslararası Dünya Mülteciler Günü Özel Konseri'nde Kardeş Türküler, Cavit Mürteza, Luxus, Cümbüş Cemaat ve Kongolu Müzisyen Enzo Ikah sahne alacak.

Türkiye'nin, korku ve belirsizlik içinde ülkelerini terk eden sığınmacılar için güvenli bir liman olmasını hedefleyen TOHAV'ın konseri, 29 Haziran Cumartesi günü, Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Geliri mülteci ve sığınmacılara tıbbi destek sağlamak üzere kullanılacak konserin biletleriyse 30 ve 20 TL'den Biletix'te satışa sunulacak.  
TOHAV Hakkında:
Toplum ve Hukuk Araştırmaları Vakfı (TOHAV) 1994 yılında avukatlar tarafından kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. TOHAV, bünyesinde kurulan Travma Rehabilitasyon Merkezi aracılığıyla işkence ve kötü muamele mağdurlarına fiziksel, ruhsal ve sosyal destek sunmaktadır. İşkencenin önlenmesine yönelik aktif çalışmalarda bulunan TOHAV tıbbi desteğin yanında hukuk servisi aracılığıyla işkence görenlere hukuki destek de sunmaktadır. 2006 yılından beri aktif olarak mülteci ve sığınmacıların temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüten TOHAV, İstanbul Kumkapı semtinde “Mülteci Danışma Merkezi”nde mültecilere ve sığınmacılara tıbbi ve hukuki destek sağlamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT