Ümit Yılmaz

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Haziran 2011 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 28,00 TL - VIP: 56,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Jolly Joker Balans

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Cura bağlama ile ilk eğitimine başlayan Ümit Yılmaz, 1986 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı`nın "Çalgı" bölümünü kazandı. 1998 yılında okul arkadaşlarıyla birlikte kurduğu "Kent Ozanları" grubu ile "Güllerin İçinde" isimli ilk albümünü Ahmet Kaya`nın yapımcılığı ile yaptı.

Ahmet Kaya, Levent Yüksel, Erol Parlak, Sabahat Akkiraz, Servet Kocakaya, Piyanist Tuluyhan Uğurlu, Aşık Mahsuni Şerif gibi bir çok sanatçıya stüdyolarda, albüm kayıtlarında, yurtiçi-yurtdışı konser ve festivallerde bağlamasıyla eşlik ettikten sonra 2001 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuarı`nda öğretim görevlisi olarak bağlama dersleri vermeye başlayan Yılmaz, dokuz yıldan bu yana akademik kariyerine burada devam etmektedir.

2003 yılında yaptığı "Sen Olmasan..." adlı ilk solo albümüyle bağlamacılığının yanısıra yorumculuğuyla da müzikseverlerin karşısına çıkmasının ardından 2005 yılında Kent Ozanları grubu ile "Yedi Yıl Sonra" isimli albümü çıkardı. 2009 yılında yapmış olduğu "Parmaklarımın Ucunda" isimli enstrümantal albümünün tüm gelirini Özürlüler Vakfı`na bağışlayan sanatçı, 2010 yılında albümleri, söz ve beste çalışmaları, sosyal sorumluluk projelerine desteği aynı zamanda kültürümüzün özü olan bağlamayı yeni nesillere aktaran eğitimci bir virtüöz olarak Avrupa Gazeteciler Derneği (AGD) tarafından Yaşam Boyu Başarı Ödülü`ne layık görüldü.

Yılmaz ayrıca "Parmaklarımın Ucunda" albümüyle internet medyasının en önemli sitelerinden olan Magazinci.com tarafından yılın sosyal sorumluluk albümü olarak Magazinci.com Özel Ödülüne layık görüldü.

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT