Uncivilization Bass Night: Generesh

Tarihler: 28 Mayıs 2022 Cumartesi ~ 28 Mayıs 2022 Cumartesi 22:30

Yer: Blind İstanbul

Ücret: Genel Giriş - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sokak No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2022 ~ May 28, 2022

Uncivilization’ın “bass night” etkinliklerinin üçüncüsü: GENERESHAAN!!!
Blind’da gerçekleşecek gecede farklı jenerasyondan dört DJ var: Lunar Funktion, Consul, Fosil ve Da Frogg’un muhteşem Jungle Drum’n bass setleri ortalığı yıkacak. Gecenin görselleri tabii ki Random Input’tan. Bütün bass müzik severleri bekliyoruz!

Lunar Funktion

Drum&Bass müziğine olan aşkı 2008 yılında GTA3'te Stinger'ıyla köprüde dolaşırken radyoda şans eseri karşılaştığı Moving Shadow parçaları ile filizlenen Lunar Funktion, 2013'ten itibaren Viva La Luna projesi altında Trip Hop ve Jungle türünde prodüksiyonlar yaptı. 2018'de PIXIE ile tanışması ise onu DJ'lik yapmaya iten en önemli etken oldu. Lunar Funktion kendisini eskinin güzelliklerine kaptırarak setlerinde 90'ların oldschool melodilerini gelecek nesillere yansıtmayı amaçlamış, belirli bir süre boyunca Radyo Modyan'da da kendi ismini taşıyan haftalık programı ile yer almıştır.

Consul
Consul, 2016 yılından beri D&B/Jungle DJ’liği ve 2019 yılından beri bu türlerde prodüksiyon yapıyor. Şu ana kadar iki EP ve bir single yayınladı ve ilk albümü üzerinde çalışıyor.

Fosil
Fosil, Bass, Experimental ve Breakbeat tarzlarındaki ses paletini genişletmek için standart konvansiyondan kaçınan bir sanatçıdır. Kendine has ses yelpazesini parçalarında kullanmaktadır. Aynı zamanda Badmash'in kurucularından olan Fosil, Amerikan A / V Label Satellite Era’dan ve kurucusu olduğu Badmash'den parçalarını yayımlamıştır.

Da Frogg
Da Frogg Dj, Mc ve prodüktör olarak Türkiyede Reggae, Dub ve Jungle türlerinin gelişiminde aktif rol aldı. 2004'te Açık Radyo'da program olarak başlayan sonrasında plak şirketi ve organizasyon olarak büyüyen Beton Orman kolektifinin kurucusu. Yurt içi ve yurt dışında pek çok mekan ve festivalde sahne alan Da Frogg müzik dünyasında 30. yılını doldurmak üzere.

Random Input
Random Input ses ve görsel miksleyen ve editleyen bir VJDJ’dir. 2002 yılından bu yana, bulduğu görüntüleri çoğaltır, saptırır, çarpıtıp bozarak yeniden üretir. 2018’de Pixie Underground’da breakcore, hardcore, bass, chiptune, glitch türlerini harmanladığı DJ setleri çalmaya başlamıştır.

UNCIVILIZATION
Uncivilization, tarihi MÖ 10000 yıllarına dayanan Göbekliada arkeolojik alanı merkezli bir oluşumdur. Milli sınırları yok sayan bu oluşum sınırlarını Göbeklitepe’den mesafeye göre ayarlar. Oluşumun odaklandığı müzik türleri arasında drum'n bass, dubstep, darkstep, IDM, breakcore, hardcore, industrial, glitch, dark ambient ve punk yer alır.

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş - 60.00 TL

Önemli Notlar:

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giriş yapması yasaktır.- Kapı Açılış Saati : 21:30- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT