Under Square by Emaar Presents:Claptone

Under Square by Emaar Presents:Claptone

Tarihler: 18 Ocak 2020 Cumartesi ~ 18 Ocak 2020 Cumartesi 18 Ocak 2020 22:30

Yer: Emaar Square Mall Otopark Alanı P1

Ücret: VIP - 600.00 TL Genel Satış - 200.00 TL 3.Avantajlı Dönem - 180.00 TL Tükendi 2.Avantajlı Dönem - 160.00 TL Tükendi 1.Avantajlı Dönem - 140.00 TL Tükendi Family & Friends - 120.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2020 ~ Oca 18, 2020
Dünyanın önde gelen festivallerindeki performanslarıyla türünün en saygın prodüktörlerinden biri olarak gösterilen Claptone, 18 Ocak’ta ilk Undersquare etkinliği için İstanbul’da.

"Elektronik müzik ve ışık performasının birleşeceği yepyeni bir deneyim sunan bu partideki yerinizi alın.

Otopark konseptiyle hayata geçirilen ve incelikli mimarisiyle benzersiz bir alanda gerçekleşecek etkinlikte, geceye özel Türkiye’de ilk kez uygulanacak ritm ile senkronize ışıklandırmalar yer alacak, eğlence doruğa çıkacak! Gecede aynı zamanda Lucca Cocktail Studio ve Beat the Night'ın sürprizleri de yer alacak.

Under Square konsepti altında gece hayatına yepyeni bir soluk kazandıran bu eğlenceli parti, saat 22.30’da kapılarını açacak ve saatler 00.00’ı gösterdiğinde dünyanın en görkemli partilerinde sergilediği yüksek ritmli performanslarıyla hayranlık uyandıran, müzik dünyasının önemli ismi ünlü Berlinli prodüktör ve DJ Claptone kabinine geçecek. Claptone öncesi ise, Avangart Tabldot ve DJ Yakuza kabine geçerek eğlenceli ritmleriyle herkesi gece yarısına ısındıracak. Claptone’un performansıyla eğlenceyi dorukta yaşayanlar, hemen ardından kabine geçen Şirin Ediger ile Under Square partisine tüm hızıyla devam edecek."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik Emaar Square Mall’ın P1 otopark katında yapılmaktadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- VIP bilet (Lounge Alan girişi - VIP bar - ikramlar dahildir)- Ayrıntılı bilgiye 0538 323 63 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT