Uraz Kıvaner Quartet 'Chet Baker Project'

Uraz Kıvaner Quartet 'Chet Baker Project'

Tarihler: 04 Mart 2022 Cuma ~ 04 Mart 2022 Cuma 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 100 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2022 ~ Mar 4, 2022

19 Eylül 1979’da Ankara’da doğdu. Müzik eğitimine 1996 yılında Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde viyola ile başladı. Piyanoya daha çok ağırlık verdi, kendi besteleri ve de kendi piyano tekniği üzerinde yoğunlaştı. Lise sonrası, o dönem caz eğitimi veren en prestijli okul olan İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’ne tam burslu olarak girmeye hak kazandı. 2003 yılında “Caz Piyano PerformansI” bölümünden başarıyla mezun olduktan sonra kariyerine Polonya’da devam etti ve de Türkiye de dahil olmak üzere değişik bir sürü prestijli kulüp, festival ve de etkinlikte çaldı. Bunlardan bazıları; 10. İstanbul Caz Festivali (young Fest) Kaş Jazz Festivali, Alanya Caz Festivali, Krakow Jazz Festival, Warsaw Old Town Jazz Festival ‘Jazz na Starowce’, Olsztyn Olsztynskie Jazz Forum Festival, Koleczkowo k.Gdyni Jazz na Polanie ‘Festival’, Warsaw Jazz Club Tygmont, Radio Krakow, Suleczyno Jazz w lesie, Piwnicy pod Baranami, Krakow Jazz Club ‘U Muniaka’, Szczawnica Owczarnia Muzyczna, Pszczyna Muzeum Zamkowe, Warszawa Boathouse, Sopot Hotel Chinski, InterContinental Hotel Warsaw, La Cantina, v.b. Daha sonra Amerika’ya gitti ve orada da birçok konserler verdi. Kariyeri boyunca yerli yabancı bir sürü değerli müzisyenle çalışma fırsatı buldu. Bunlardan bazıları; Lew Tabackin, Monty Waters, Rusty Jones, Scott Steed, Reggie Jackson, Miles Griffith, Tony Jones, Bill Barron, Victor Campbell, Tuna Otenel, İmer Demirer, Janusz Muniak, Zbigniew Namyslowski, Andrzej Dobrowski, Janusz Kozlowski, Sibel Kose, Agnieszka Skrzypek(Aga Zaryan), Agnieszka Wilczynska, Nüket Ruacan, Janusz Szrom, Andrzej Dobrowski, Karrin Alyson’dır. 2008’de İstanbul Jazz Center’da Wallace Roney Quintet ile beraber sahne aldı. Aralık 2010’da yine İstanbul Jazz Center’da bu kez Marlene Mortensen ile 2 gün beraber çaldı. Yakın zamanda Kosova’da “Prishtine Caz Festivali”nde Ferit Odman Quartet ile, 2011 “Akbank Caz Festivali”nde de Ozan Musluoğlu Quartet ile sahne almıştır. Yine yakın tarihte İstanbul Jazz Center’da Deborah Davis, Manu Le Prince ardından da Laika Fatien ile aynı sahneyi paylaştı.

Şu an çoğunlukla Ferit Odman, Ozan Musluoğlu, Engin Recepoğulları ve de Sibel Köse ile beraber çalışmakta olup Türkiye’nin birçok önemli kulübünde performanslarına devam etmektedir. İlk albümü olan “Pieces”, 2012 Mart ayında Rec By Saatchi etiketiyle raflardaki yerini almıştır. Piyano çalış tekniğinde Bill Evans, Oscar Peterson ve Ahmad Jamal’in izlerini görmenin mümkün olduğu Kıvaner, “şarkı söylediği zaman da Chet Baker’ı andıran ses tonu insanları şaşırtmaktadır.”

Uraz Kıvaner (p, vo)
Engin Recepoğulları(ts)
Ozan Musluoğlu(b )

Ferit Odman(d)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT