Urban Bug - DJ Mag presents: Gold Series

Tarihler: 20 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Vip - 630.00 TL Sahne Önü - 89.00 TL Normal - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Dünyanın birçok ülkesinde partilere imza atan DJ Mag bu kez Urban Bug ile Türkiye’deki ilk partisi "Gold Series"i 20 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştiriyor.

Gold Series tüm günü kapsayan bir etkinlik olarak planlanmıştır. Müzikten oyunlara, alışverişten yeme içmeye, ekstrem sporlara kadar 10’dan fazla aktivitenin yer aldığı Gold Series’de katılımcılar, şehrin merkezinde bulunan Küçükçiftlik Park’ta 10 saat boyunca her türlü eğlence ihtiyaçlarını karşılayabileceklerdir.

Tüm bunların yanı sıra etkinlik sonrasında düzenlenecek after party ile 00:00 – 05:00 arası eğlenceyi devam ettirerek toplam 15 saatlik bir eğlence ile Urban Bug farkını ortaya koyuyor.

DJ Mag 1991 yılından beri 10 farklı dilde basılan müzik ve dj dünyasının en prestijli dergisidir. DJ Mag her yıl dünya çapında internet üzerinden yapılan oylamayla top 100 dj ve top 100 gece kulübü sıralaması ile elektronik müzik dünyasının kalbini elinde tutmaktadır. Elektronik müzikte tüm dinleyici, promoter, dj, kulüp yatırımcısı ve sponsorların yakından takip ettiği DJ Mag, web sitesi, sosyal medyası ve haftalık bültenleriyle milyonlarca kişiye ulaşmaktadır.

www.urbanbugtr.com
http://www.facebook.com/UrbanBugOfficial
www.twitter.com/urbanbugofficial
info@urbanbugtr.com

Gold Series Gold DJ’leri

Urban Bug 12 yıl boyunca yerli ve yabancı 300’den fazla sanatçıyı takipçileri ile buluşturmuştur. Tüm etkinliklerimizde Türkiye’nin ve dünyanın kendi müzik türlerindeki en ünlü sanatçıları ile çalışmıştır. Urban Bug Gold Series’te elektronik müziğin tartışılmaz en ünlü markası olan Dj Sasha’yı ve progressive house’un duayeni Sander Kleinenberg’i 20 Ağustos günü İstanbul’da ağırlayarak bu ilkesini devam ettiriyor. Elektronik dans müziği sahnesinin genç yeteneklerinden Marc Vedo ile yurt dışı ve yurt içinde en çok tanınan Türk sanatçısı Macit Kimyacı bu iki ünlü isme eşlik edecek.

Line Up:
14:00 – 15:30 Beatporn –Azun
15:30 – 17:00 Orkun Bozdemir - Ali Efe Dinç
17:00 – 18:30 Macit Kimyacı
18:30 – 20:00 Marc Vedo
20:00 – 22:00 Sander Kleinenberg
22:00 – 00:00 Sasha
00:00 – 05:00 After Party (Tolga Tan / Procombo / Yunus Kasarcı)

Visuals By: Rastarules

Sasha

İngiliz Dj ve prodüktör Sasha elektronik müziğin dünyadaki en yenilikçi ikonlarından biridir. Müzik dünyasına seksenlerin sonunda giriş yapan Sasha çok az sanatçının elde ettiği bir efsane yaratmıştır. Grammy ödüllü sanatçı Madonna ve Chemical Brothers gibi ünlü isimlere remixler yapmıştır. Dünyada festival ve kulüplerin en aranılan headliner isimlerindendir. Sasha'nın John Digweed ile gerçekleştirdiği setler tüm elektronik müzikseverlerin hayranlığını kazanmıştır.

Sander Kleinenberg
http://www.5k.tv/

Sander Kleinenberg progressive ve tech house müziğin duayenlerindendir. 1971 Hollanda doğumlu Kleinenberg aslında produktörlüğü ile bilinir ve 2004'ten itibaren yaptığı hit çalışmaları ile dj'liği ile ön plana çıkmaya başlamıştır. Progressive tarzında bir çok popüler çalışmaya imza atan sanatçı bunun yanında performaslarında kullandığı görsel temaları kendi hazırlaması ile de tanınmaktadır.

Marc Vedo

http://www.facebook.com/marcvedofanpage

Glastonbury, Global Gathering, Homelands, Berlin Festival gibi önemli dans etkinliklerinde yer almış olan Marc Vedo, Chemical Brothers ve Tiesto gibi ünlü isimlerle sahneyi paylaştı. İngiliz dans müziği listelerinde bir çok çalışması yer alan Marc Vedo, canlandırıcı ve eğlenceli tarzı ile adından bir sonraki Sasha olarak söz ettirmektedir.

Macit Kimyacı
http://soundcloud.com/macitkimyaci

90'lı yılların başında Club 20'de Lightjockey olarak dj'lik kariyerine ilk adımını attı, yurt içi ve yurt dışındaki sayısız kulüp ve festivalde sahne aldı ve 2008'den bu yana Tünel'in hip mekanı Lokal'in işletme müdürlüğüne soyundu. Prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren Kimyacı, Apparel Music ve Vibe Me Records Sound Architecture gibi önemli labellardan ürettiği 'Deep House' parçalarını yayımlıyor.

- VIP: Fiyat 4 kişiliktir. Bistro1 şişe standart yabancı votka veya standart yabancı viski, soft içecek, çerez fiyata dahildir.
- Bilet fiyatı sadece on gün için geçerli indirimli fiyattır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT