Urla Caz Festivali - 27 Eylül Günlü

Tarihler: 27 Eylül 2019 Cuma ~ 27 Eylül 2019 Cuma 27 Eylül 2019 16:00

Yer: Eso Park Urla

Ücret: Avantajlı Dönem Fiyatları; 1. Kategori - 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2019 ~ Eyl 27, 2019
Urla Caz Fesivali, 27-28-29 Eylül tarihlerinde sizlerle...

"Doğanın dinlenmeye hazırlandığı sonbaharda, dünya tarihine unutulmaz melodiler kazımış Urla’nın sokaklarında, anlatılamayanların en güzel tınılarla anlatıldığı müzikle, cazla, doğaya eşlik etmek için yola çıkıyoruz.

Birazdan yağacak yağmurun bungun havasına, dökülmüş yaprakların çıtırtısına karışacak bir festivale hazırlanıyoruz. 27-28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan festival, Urla’nın dört bir yanında bulunma fırsatı sunuyor.

Birbirinden değerli sanatçıların bulunduğu festivalde, özel dinletiler, söyleşiler, çeşitli etkinlikler ve atölyelerin yanında Urla’nın köklerinden gelen süprizler eşi benzeri olmayan anlar yaşatacak. Cazı hissetmek, cazın geçmişinde bir yol almak için Urla’da bir gezintiye çıkabileceksiniz.Urla’nın onlarca yıl öncesini soluğunuzda hissettiren havasıyla, kollarını sanata açmış insanlarıyla, bugünü geçmişle anıp anlamlandırarak, soluğumuza cazı katarak ve melodilerin kanatlarına takılarak unutulmayacak üç güne, caza bulanmış sonbahara, ruhunuzun müziğini duyacağınız bir caz festivaline hazır olun. Caz Urla’da!"

27 Eylül Cuma

Kerem Görsev Trio
Neşet Ruacan Quartet ft Ayça Gündüz
Bülent Ortaçgil
Fatih Erkoç

28 Eylül Cumartesi

Ibis Maria Latin Project
Bilal Karaman Manouche a La Turca
Turgut Alpbekoğlu Love Jazz Band
Bebop Project
Allstar Jazz Band
Jehan Barbur
Ricky Ford Quartet

29 Eylül Pazar

Sibel Köse & Önder Foçan Quintet
Ayşe Gencer & İmer Demirer Sextet
Lahza
Möe
Erkan Oğur Anatolian Blues
Birsen Tezer
İlhan Erşahin İstanbul Sessions

-18 Yaş sınırı vardır.-Tüm katılımcılar bilete tabidir.-Belirtilen saat kapı açılış saatidir.-Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.-Etkinlik mekanına yiyecek-içecek alınmayacaktır. Festival alanında yiyecek-içecek satış noktaları bulunmaktadır.-PDF Bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.-Kayıp, çalıntı biletler için yeniden bilet basım ve teslimatı kesinlikle yapılmayacaktır.-Kombine Bilet 27-28-29 Eylül 2019 tarihlerinde her gün bir kereye mahsus olarak festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.-Günlük bilet yalnızca üzerinde belirtilen tarihte sadece bir kereye mahsus olarak festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.-Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.-Organizasyon firması programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT