Urla Caz Festivali Kombine

Tarihler: 17 Eylül 2021 Cuma ~ 17 Eylül 2021 Cuma 17 Eylül 2021 15:00

Yer: Sultanlar Vadisi

Ücret: Numarasız - 550.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2021 ~ Eyl 17, 2021
"Birlikte olalım! Kendimiz olmak için…

İlkini 2019’un Eylül ayında düzenlediğimiz Urla Caz Festivali bu sene 13-19 Eylül tarihleri arasında tekrar sizlerle buluşuyor.

2020’nin Eylül’ünde gastronomi ve Urla’nın eşsiz doğası ile birleştirdiğimiz Urla Caz Festivalini sizlerin yoğun ilgisine rağmen pandemi nedeni ile ertelemek zorunda kalmıştık. Bu sene özenle hazırladığımız Urla Caz ve Gastronomi Festivali ile sizleri müziğin ve yemeğin birleştirici gücünü tatmaya çağırıyoruz. Bu Sonbahar’da hep birlikte güz şarkılarına, tarih mutfağının kokusuna, doğaya ve caz’a doyalım. 

Konusunda uzman şef ve araştırmacıların ilham veren hikayeleri ve uzmanlık alanlarına dair bilgi paylaşımları, ürün-üretici-şef buluşmaları, sohbet ve tadım etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri, workshop ve atölyelerin gerçekleştirileceği festivalimizi Urla geneline yayılmış deneyim dolu bir hafta haline getiriyoruz.

Hem Caz müziğinin farklı standartlarına, hem de caz müziği dışında aşina olduğumuz sanatçıların caz doğaçlamalarına yer verecek geniş bir müzik yelpazesi sizleri bekliyor. 

Urla Caz ve Gastronomi Festivali’ni, Sultanlar Vadisi’nin mükemmel doğa ve manzaraya sahip geniş alanında, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun, güvenli bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Bu sene 13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Urla Caz ve Gastronomi Festivali, sizlere Urla’nın dört bir yanını müzikle keşfederken, daha önce tatmadığınız tarifleri deneme fırsatı sunacak. Hem damağınıza hem kulağınıza hitap edecek festival boyunca, size sadece an’ın ve birlikteliğin keyfini çıkarmak kalacak."

17 Eylül Cuma
Karsu
Çağrı Sertel ‘’Multiverse’’
Dolunay Obruk

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyirciler ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler.- Tüm katılımcılar bilete tabidir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Festival girişinde, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacaktır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik mekanına dışarıdan yiyecek-içecek alınmayacaktır. Etkinlik alanında yiyecek-içecek satış noktaları bulunmaktadır.- PDF Bilet uygulaması vardır. Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız.- Kayıp, çalıntı biletler için yeniden bilet basım ve teslimatı kesinlikle yapılmayacaktır.- Kombine Bilet 17-18-19 Eylül 2021 tarihlerinde her gün bir kereye mahsus olarak festival alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.- Kombine bilet sahibi seyircilerimizin biletlerini, festivalin devam edeceği 3 gün süresince taşıması gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Günlük bilet yalnızca üzerinde belirtilen tarihte sadece bir kereye mahsus olarak etkinlik alanına giriş ve etkinliklere katılım hakkı sağlar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon firması programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT