‘Ustalara Saygı Konserleri’ Çocuklara Umut Olmaya Devam Ediyor

‘Ustalara Saygı Konserleri’ Çocuklara Umut Olmaya Devam Ediyor

Tarihler: 11 Mayıs 2017 Perşembe ~ 11 Mayıs 2017 Perşembe

Yer: Galata Rotary Kulübü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2017 ~ May 11, 2017

Galata Rotary Kulübü’nün 10 yıldır düzenlediği “Ustalara Saygı Konseri”nin bir yenisini, başarıları ülke sınırlarını aşan, duayen isim Ömür GÖKSEL ile yapıyor. Gecenin geliri ise çocuk felci ile mücadeleye ve ihtiyaç sahibi gençlere öğrenci bursu olarak bağışlanacak.

Hayata ve insanlara değer katmak amacıyla çalışmalar yürüten Galata Rotary Kulübü, unutulmayacak bir etkinlik ile hem çocukların hem de sanatseverlerin kalbini fethedecek bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Sanat dünyasına adını altın harflerle yazdıran Ömür GÖKSEL ’in doyumsuz şarkıları ile taçlanacak “Ustalara Saygı Konseri”nin geliri ise Çocuk Felci ile mücadeleye ve ihtiyaç sahibi gençlere burs olarak bağışlanacaktır. Tamamen gönüllü isimlerin destekleri bu sene 11. kez gerçekleştirilecek bu özel organizasyona Moda Deniz Kulübü ev sahipliği yapacak.

Şimdiye kadar birbirinden değerli isimleri ağırlayan, sanat ile sosyal yaşamı topluma örnek olacak şekilde harmanlayan, Galata Rotary Kulübü, “Ustalara Saygı Konserleri” şimdiye kadar yüzlerce çocuğa umut ışığı oldu. Son zamanlarda artan çocuk felci konusuna dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak üzere 11 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek Ömür GÖKSEL konserinin davetiyelerini aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden temin edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT