Uzunya Festivali - 2.Gün

Tarihler: 14 Ekim 2018 Pazar ~ 14 Ekim 2018 Pazar 14 Ekim 2018 10:00

Yer: Uzunya Beach

Ücret: Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2018 ~ Eki 14, 2018
2. Uzunya Festivali Başlıyor...
Uzunya, ismini Karadeniz’in en uzun koyu olmasıyla alır. Geçmişten bu zamana, 30 yıllık işletmecilik deneyimiyle, restaurant, plaj, ve karavancılık alanlarında yaşattığı tüm keyifli anıları ve birikimleri bir araya getiren bir yaşam alanıdır. Uzunya, bu sene de "Uzunya Festivali" ile yaza veda ediyor. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek etkinliğe katılanlar, deniz, kum, güneş ve mükemmel lezzetler eşliğinde benzersiz bir hafta sonu geçirecek. Etkinlik 13 - 14 Ekim tarihlerinde Sarıyer merkeze 10 dakika uzaklıktaki Demirciköy - Uzunya'da gerçekleşecek.

Açıkhavada Yemek, Eğlence ve Alışveriş Keyfi
Yazın son sıcak günlerinde "Uzunya Festivali"ne katılacak misafirler,  Sattas, Dalgana Bak, Kolektif İstanbul, Harun Tekin ve Koray Candemir ile "Şakalı Akustik" konserleri ve gün boyu sürecek canlı müzik performansları eşliğinde keyifli vakit geçirecek. Ünlü markaların stand açacağı etkinlikte açık havada alışveriş imkanı, ayrıca farklı mutfaklardan lezzetlerin tadını çıkaracak. Balıkçı Kahraman'ın balık kokoreçini, mevsiminin en tazesi olan palamut ile hazırlanan balık ekmeğini ve midyelerini Kahraman Bey bizzat misafirler için hazırlayacak.

Kokteyl Hazırlama ve Cam Üfleme Atölyeleri ile Sıra Dışı Deneyimler
Etkinlik kapsamında çeşitli aktivite ve atölyeler de düzenlenecek. Dileyen misafirler "kokteyl hazırlama" ve "cam üfleme" atölyelerine katılabilecek. Çocukları ile birlikte gelenler, doğayla iç içe çocuk oyun alanlarında eğlenceli bir gün geçirecek.

İhtiyaç Haritası ve Tohum Otizm Vakfı ile Sosyal Sorumluluk Projesi
Geçen sene 5 bin kişiye muhteşem bir hafta sonu yaşatan "Uzunya Festivali"ne bu yıl 15 bin kişinin katılması bekleniyor. Üstelik festivale katılmak bu sene daha anlamlı. Misafirler hem katılımlarından elde edilen gelirle İhtiyaç Haritası’na destek olacak hem de yanlarında getirdikleri kitaplarla İhtiyaç Haritası işbirliğiyle, ihtiyaç sahibi okulların ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Yine elde edilen gelirler Pour La Bonte işbirliği ile Tohum Otizm Vakfı’na da bağış yapılacak.

"Uzunya Festivali", Sarıyer merkeze 10, Maslak'a 20 dakika uzaklıktaki Demirciköy-Uzunya’da gerçekleşecek. Araçsız misafirler için de servis hizmeti sunulacak. (Tek Yön: 15TL Gidiş-Dönüş: 25TL) Servisler gün boyunca Hacıosman Metrosu’ndan hareket ederek misafirleri alana ulaştıracak. "Uzunya Festivali" şehir içinde, şehrin kaosundan uzaklaşmak isteyen herkesi 13-14 Ekim’de Demirciköy-Uzunya’ya bekliyor.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 Yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve/veya baba) refakatinde katılabilirler- Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır. - Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmemesi önemle rica olunur.- Festival, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.  Bilet iadesi yapılmamaktadır.- Festival alanına, selfie ve GoPro selfie çubuğu getirilmemesi önemle rica olunur.- El çantalarında taşınan tüm sıvı, jel, parfüm, deodorant gibi maddelerin içeri alınmasında bazı kısıtlamalar olacağı bilginize sunulur.  - Yanıcı ve/veya patlayıcı sıvı veya gaz maddeler, biber gazı ve ‘teaser’lar festival alanına kesinlikle alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi, etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. Festival süresince kayıt yapılmaması önemle rica olunur. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. - Bu bilet, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve/veya bilekliğin kaybolması, bilekliğin bilekten herhangi bi şekilde çıkarılması, giriş hakkının kaybına yol açar. Bilet ve/veya bileklik tek başına festival alanına giriş hakkı sağlamaz. Bilet ve/veya bileklik kaybından Biletix ve Organizatör sorumlu değildir. Bileklikler festival alanına giriş yaparken takılır ve festival boyunca taşıma zorunluluğu bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT