Vans Off The Wall Music Night

Tarihler: 07 Kasım 2013 Perşembe ~ 07 Kasım 2013 Perşembe 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 28.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2013 ~ Kas 7, 2013

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan "Vans Off The Wall" festivali, 7 Kasım'da Babylon'da...

Vans ve Bant Mag.'in ortak girişimleri sonucu ortaya çıkan Vans Off The Wall festivali, bu yıl ikinci kez gerçekleşecek. Türkiye’nin yeraltı sahnesinde ön plana çıkan isimlerin peşi sıra çaldığı Vans Off The Wall’un birincisinde Kim Ki O, Hayvanlar Alemi, Haossaa ve Grup Ses Beats yer almıştı. İkincisi 7 Kasım’da Babylon’da düzenlenecek Vans Off The Wall’un bu seneki konukları Ayyuka, Softa ve Eskiz olacak, gece boyunca da Bant Mag. ekibi DJ Setlerinin başında olacaklar. 

Ayyuka
İkinci albümü Kiracı Odaları’nı yayınlamak için gün sayan Ayyuka, çok uzun zamandır İstanbul’da verdiği konserlerle kendine geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Son albümünde, grubun alışılmış kirli gitar tonlarını surf estetiğinde duymak mümkün.

soundcloud/ayyuka

Softa
İstanbul yeraltı sahnesinin en önemli merkezlerinden Peyote’nin plak şirketiyle yayınladığı son albüm Softa’nın Hunili Ayin albümü. Grup yüksek enerjileri ve çığlık çığlığa vokalleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde One Love ve Rock’n Coke gibi festivallerde sahne alan Softa, geçtiğimiz haftalarda albümünden ilk klibi ‘Bedbaht Ucube’ şarkısı için yayınladı.

soundcloud/softa

Eskiz
2004 yılında kurulan Eskiz, çiğ ve kirli rock anlayışından taviz vermeyen ve konserleri sırasında seyircinin kolaylıkla eşlik edebildiği bir grup. Yoksa Bir Rakı Masası Mı Görüyorum? Adlı ilk albümünü 2011 yılında yayınlayan Eskiz’in geçmişinde birçok festival performansının yanı sıra 2010 yılında kazandıkları Roxy Müzik Günleri birinciliği de var.

soundcloud/eskizistanbul

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT