Vera

Tarihler: 23 Kasım 2015 Pazartesi ~ 23 Kasım 2015 Pazartesi 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hayal Kahvesi-Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han, No:19 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Faks: 0212 292 78 37

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2015 ~ Kas 23, 2015
Vera

"1. Be The Band Müzik Yarışması" finalisti alternatif rock grubu Vera, 23 Kasım'da Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alıyor.

2004 yılında Denizli'de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan Vera, o günden bugüne toplam 3 demo albüm, 2 EP ve pek çok single yayınladı. İlk EP'si Sadece (2007) ile yeni başlayan İstanbul tecrübelerini ve edebiyatla olan yakınlığını müziklerine taşıyan grup, 2009 Şubat'ında yayınladığı Kürk Mantolu Madonna ve 2010 Mart'ta yayınladığı ikinci EP'si Fotoğraflarda ile tarzını iyice oturttu ve yine 2010 yılında Dream TV'de yayınlanan Yüxexes programının AR-GE bölümünde yer alarak adını çok daha geniş bir kitleye duyurmayı başardı.

Kuruluşundan bugüne pek çok organizasyonun ilgiyle takip ettiği gruplarından biri olan ve Dogzstar başta olmak üzere alternatif müzik için önemli mekanlarda sahne alan Vera, 2010 yılının son çeyreğinde son single'ı Yaz Rüyası'nın üç çeşitlemesinden ve bir de canlı performans kaydından oluşan Yaz Rüyası EP'sini yayınladı.

17 Mayıs 2011'de 1. Be The Band Müzik Yarışması finalisti olarak Babylon'da sahne alan Vera; sahne performansı, şarkıları ve duruşuyla tüm izleyicilerinin hayranlığını kazandı ve medyada her zamankinden daha büyük ses getirdi.

Finali ikincilik ödülüyle bitiren Vera, 1 Kasım 2011'de Babajim Studios&Mastering'de ilk profesyonel albüm kaydına başladı. Reuben De Lautour prodüktörlüğünde kaydedilen 5 şarkının mixleri Alp Turaç, mastering'i ise Pieter Snapper tarafından yapıldı. Grubun kendi adını taşıyan maxi single albümü, 2012 Mart ayında Karanlık Dokunmasın isimli şarkıya çekilen klibin yayınıyla eşzamanlı olarak müzik marketlerde yerini aldı.

Vera, 2013 Ocak ayında ikinci video klibi Hain için tekrar kamera karşısına geçti. Erdem Oflaz yönetmenliğinde çekilen video klipte Vera üyeleri, birer kafes dövüşçüsü rolünde karşı karşıya geldi.

2013 yılının Ağustos ayında ise sonbaharı karşılayan Boş Zamanlar isimli akustik ara albümünü Babajim Records etiketi ile yayımlayan Vera, yeni albüm çalışmasına Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde devam ediyor.

Vokal, gitar: Arel Koray Nalbant
Bas gitar, vokal: Dünyacan Yılmaz
Davul: Canberk Karademir

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT