Vera

Tarihler: 16 Eylül 2016 Cuma ~ 16 Eylül 2016 Cuma 16 Eylül 2016 19:00

Yer: Gümüşlük Eklisia Kilisesi

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2016 ~ Eyl 16, 2016
Vera, 16 Eylül'de Eklisia Kilisesi sahnesinde sevdiğiniz şarkıları sizlerle birlikte seslendirecek.

2011'de ilk kez düzenlenen Be 'The Band' Müzik Yarışması ile görsel ve yazılı basında adından sıkça söz ettiren Vera, sonrasında yayınladığı ilk EP ile müzik dünyasına adım atmıştı. Kürk Mantolu Madonna, Yerle Yeksan ve Hain gibi özellikle internette büyük dikkat çeken şarkıların yaratıcıları, 2016'ya yepyeni bir albümle merhaba dedi.

Vera’nın DMC etiketiyle yayınladığı yeni albümü Bir Yangın Var, etkileyici ve "gerçek" hikayelerin makyajlanmadan, saf ve güçlü rock tınılarıyla birleştiği 10 şarkıdan oluşuyor. Bir şarkıda Aylin Aslım ile de düet yapan Vera’nın bu albümde prodüktörlüğünü Tarkan Gözübüyük ve Cihan Barış üstlendi; albüm mastering’i ise Nashville, ABD’de Steve Corrao tarafından gerçekleştirildi.

Söz ve müzikleri Vera’ya ait olan albümün ilk video klibi Göksel Balaban yönetmenliğinde Bir Yangın Var'a lyric video formatında çekildi. İkinci video klip ise Güzel Bir Kadın'a geldi. İmre Haydaroğlu yönetmenliğinde gerçekleşen klip çalışması, tüm dijital platformlar ve televizyon kanallarında yerini aldı.

Arel Koray Nalbant (vokal, gitar)
Dünyacan Yılmaz (bas gitar)
Canberk Karademir (davul)

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati : 19:00- Konser saati : 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT