Viktor Angelov

Tarihler: 06 Aralık 2018 Perşembe ~ 06 Aralık 2018 Perşembe 06 Aralık 2018 21:00

Yer: Moda Kayıkhane

Ücret: Ayakta - 65.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Moda Caddesi No:192 MODA Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 336 44 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2018 ~ Ara 6, 2018

%100 Music sunar: Ünlü şarkılara kemanı ile yaptığı yorumlarla ünlü olan Makedon kemancı VIKTOR ANGELOV 6 Aralık'ta Moda Kayıkhane'de!

Birbirinden önemli müzisyen ve grupları Türk izleyicilerle buluşturan 100% Music serisi son dönemde sosyal medyada büyük ilgi çeken kemancı Viktor Angelo ile devam ediyor.

Özellikle Despacito (Luis Fonsi) ve Shape Of You (Ed Sheeran) şarkıları için yaptığı keman yorumları ile ilgili çeken Viktor Angelov ilginç ve eğlenceli performanslarıyla da ilgi çekmekte.

Makedonya'nın Stip şehrinde doğan Viktor Angelov keman eğitimine 7 yaşındayken başladı.Daha sonra Sırbistan Yetenekli Genç Müzisyenler Okuluna giden Viktor Angelov, 2011 yılında Salzburg Konservatuarına kabul edildi ve aynı yıl Salzburg Filarmoni Orkestrası ile sahne aldı.

Avrupa Semfoni Orkestrası Berlin, Makedonya Müzik Orkestrası ve Viyana Filarmoni Orkestrası gibi orkestralarda çalmaya devam eden Angelov keman çalma enerjisini farklı boyutlara taşımaya karar verir ve bugün kendisini tanımamıza neden olan tarzını başlatır.

Hem konser salonlarında hem de sokaklarda ünlü şarkılara değişik yorumlar getiren Angelov özellikle Türkiye'de sosyal medyada ilgi çekmekte.

6 Aralık Perşempe gecesi %100 Music'in katkılarıyla İstanbul'un gözde mekanlarından Moda Kayıkhane'de sahne alacak olan Viktor Angelov'a sahnede İtalyan kemancı Andrea Casta ve Yunan DJ Dino MFU eşlik edecek.

2018 yılının en keyifli kapanış konserlerinden biri olarak gerçekleşecek olan VIKTOR ANGELOV'un Moda Kayıkhane konseri ünlü müzisyenleri Türkiye’ye getiren 100%MUSIC katkıları ile gerçekleşecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.  - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT