Viktor Lazlo

Tarihler: 11 Aralık 2014 Perşembe ~ 11 Aralık 2014 Perşembe 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2014 ~ Ara 11, 2014

Aşk şarkılarının efsane sesi Viktor Lazlo, 30. Yıl Turnesi ile ilk kez 11 Aralık'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alıyor.

Yumuşak sesi ve geceye yakışan şarkılarıyla 80'ler boyunca Latin lezzetinde ve caz kokan şarkıları ile Avrupa'nın en ünlü şarkıcılarından biri olmayı başaran Viktor Lazlo, 11 Aralık gecesi hayranlarıyla 30 yıllık kariyerinin en iyi şarkıları ile ilk kez Türk dinleyicileri ile buluşuyor. Son stüdyo albümleri "Begin The Beguine" ve "My Name Is Billie Holiday" ile sıcacık aşk kokan şarkılara imza atan Viktor Lazlo, ilk romanı "La Femme Qui Pleure" ile Fransa'da büyük sükse yaparken, bir moda ikonu olarak gösterilmeye devam ediyor. Viktor Lazlo kariyerinin en güzel şarkıları ve 30 yıllık kariyerini sahneye koyduğu yepyeni turnesinin ilk konserlerinden biri ile 11 Aralık'ta CRR'de...

Viktor Lazlo
Gerçek adı Sonia Dronier olan Viktor Lazlo, sahne adını 1942 yılı yapımı meşhur Casablanca filmindeki Paul Henreid'in canlandırdığı Victor Lazlo karakterinden aldı. Fransa’da doğan, çocukluk ve gençlik yılları Belçika ve İngiltere’de geçen Martinik asıllı Fransız-Belçikalı Viktor Lazlo’nun sanatı da tüm yaşamı gibi kültürler arası bir kavşak niteliğinde... İngilizce ve Fransızca’nın yanı sıra İtalyanca, Almanca, Felemenkçe ve İspanyolca konuşan sanatçı, küçük yaşta sanata büyük ilgi duydu ve keman ile dans dersleri aldı. 

Sanat tarihi okumak için Brüksel'e yerleşen Lazlo'nun müzik aşkı ağır basınca Brüksel’in müzik yaşamında çeşitli gruplarda vokal yapmaya başladı. Alain Chamfort’un bir Fransız filmi için yazdığı şarkıyı seslendirmesi üzerine kariyeri yepyeni bir yön alan Lazlo’nun 1985’de çıkardığı İngilizce, Fransızca ve İspanyolca şarkılardan oluşan "She" adlı albümü, ona başarıyı daha en başından getirdi. 

Seslendirdiği "Breathless" ve "Pleurer des Rivières" gibi farklı dillerde söylediği pek çok şarkı hit olurken; Latin, pop, soul ve cazın zarif bir karışımı olan "Sweet", "Soft" and "Lazy" adlı albümü dünya çapında dikkat uyandırdı ve sanatçının geniş bir coğrafyada tanınmasını sağladı. 

Puslu ve baştan çıkaran sesi, baş döndüren çekiciliği ve benzersiz müzikal karakteriyle büyük sanatsal başarı yakalayan sanatçı, eşsiz stili ve seyirciyle kurduğu direkt bağlantıyla da her zaman dikkatleri üstünde tutabilmeyi başardı. Rol aldığı pek çok dizi ve filmde gösterdiği başarılı oyunculukla çok yönlü bir kariyere de sahip olan Viktor Lazlo, aynı zamanda Belçika’nın ev sahipliği yaptığı 1987 Eurovision Şarkı Yarışması’nın sunuculuğunu da yapan bir isim... Bir süre film çalışmaları üzerinde yoğunlaşan sanatçı şarkı söylemeyi ve seyirciyle direk teması özleyerek sahnelere dönüş yaptı. Uzun yıllardır üzerinde çalıştığı roman "La femme Qui Pleure" geçen sene Fransa’nın en prestijli yayın evlerinden Albin Michel tarafından yayımlandı.

Ünlü Casablanca filminden aldığı Viktor adının aksine dişiliği ve yumuşak sesiyle çekici (Fransız-Belçika)  bir kadın olarak 80'ler boyunca aşk şarkılarının ve Latin lezzetindeki romantik şarkılarının sesi olan Viktor Lazlo; son 3 senedir efsanevi caz şarkıcısı Billie Holiday’in 20 en güzel şarkısını yorumladığı müzikalle dünyayı turladı. Viktor Lazlo, sizleri bu müzikal ile sanatçının kalbinde ünlü yıldıza olan tutkusuna, Lady Day’e götürüyor.

Viktor Lazlo, 30 yıllık kariyerini sahneye koyduğu yepyeni turnesinin ilk konserlerinden biri ile 11 Aralık’ta CRR’de...

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT