Virtüözlerin Müziği- Oyster Duo

Virtüözlerin Müziği- Oyster Duo

Tarihler: 16 Mayıs 2022 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2022 Pazartesi 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: 50 - 60 TL

Nereden Alınır: https://bilet.kadikoy.bel.tr/

Adres: Bahariye Caddesi Caferağa Mahallesi No:29 34710 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31-32-33

Faks: 0216 346 21 00

Web: http://www.sureyyaoperasi.kadikoy.bel.tr/

E Posta: sureyyaoperasi@kadikoy.bel.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2022 ~ May 16, 2022

Nicholas Scwartz kontrbas & çelloAnna Fedorova piyano Program:

F.SCHUBERT Arpejyon Sonatı, La minör Sonat D. 821
R.SCHUMANN Fantezi Op. 73
A.GİNASTERA 5 Popüler Eser Seçkisi “Chacarera / Triste / Zamba / Arrorró / Gato”
G.GERSHWİN Prelüd No.2
E.GRİEG / M.d.FALLA / P.I.TCHAİKOVSKY “İzdüşümlerle Duygulu Vals”
G.BOTTESİNİ Tarantella
F.SCHUBERT Piyano ve Kontrbas için Serenad D. 899

SÜREYYA OPERASI “VİRTÜÖZLERİN MÜZİĞİ“ KONSERİ SERİSİ - 6 “ OYSTER DUO KONSERİ”

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası‘nın başlattığı “VİRTÜÖZLERİN MÜZİĞİ“ 2021 - 2022 sezonunun Mayıs ayındaki 6. ve son konserinde dünyaca ünlü Ukraynalı piyanist Anna Fedorova ve Amerikalı kontrbas virtüözü Nicholas Schwartz muhteşem bir final yapacak.

Oda müziğinin vazgeçilmezi piyano ve kontrbastan kurulu “Oyster Duo” 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü Süreyya Operası’nda ilk defa Türk klasik müzikseverlerle buluşacak. İkili başka enstrümanlar için yazılmış müzikal keşiflerinin kontrbas için düzenlenmeleriyle İstanbullu klasik müzikseverlerle, Türkiye’de ilklerin konserinde buluşacaklar.

“Çalınmış İnciler” kendi enstrümanlarında virtüöz kabul edilen piyanist Anna Fedorova ve kontrbasçı Nicholas Schwartz, 19. ve 20. yüzyıl Arjantin, Almanya, Avusturya, Rusya, Amerika ve İtalya’sında yaptıkları melodik mücevher keşiflerin arasında adeta mekik dokuyacaklar. Bu eşsiz ve yüksek virtüözite gerektiren repertuvarda hiçte alışkın olmadığımız kontrbas gibi devasa bir enstrüman, muazzam bir piyano eşliğinde, solist olarak müzikseverlerin huzuruna çıkacak.

Peki kontrbas keman veya çello gibi çarpıcı bir solo enstrüman olabilecek mi? Yaylı çalgıların devi, kesinlikle virtüöz Nicholas Schwartz’ın ellerinde küçük kardeşlerinin melodik ve bir o kadar da zorlayıcı repertuvarına duyduğu iştah ile dinleyicilerine adeta zorlayıcı bir meydan okumaya şahit olacakları bir konserde yıldız olacağının sinyallerini veriyor. Nicholas Schwartz kariyeri boyunca dünyaca ünlü yaylı enstrüman yarışmalarını ilk defa kontrbasla kazanarak adını tarihe yazdırmış sıra dışı bir sanatçı. Ve piyanoda ise dünyanın yaşayan en iyi on kadın piyanistinden biri kabul edilen, klasik müzik alanında YouTube’da 32.000.000 izlenme sayısı ile kırılamayacak bir rekora sahip ve Avrupa’da hem solo hem de oda müziğinde en çok konser veren piyanist Anna Fedorova ilk defa Türk dinleyicilerin huzuruna çıkacak. Anna, muazzam solistlik kariyerinin yanı sıra ne kadar tutkulu bir oda müziği sanatçısı olduğunu gözler önüne serecek bir performansa imza atacak.

Bu sıra dışı ve her anlamda ilklerin konserini Süreyya Operası’nda izleme ayrıcalığını kaçırmayınız.

KAM MANAGEMENT & DERMOSKIN’nin katkılarıyla gerçekleşecek bu konserler serisinin biletleri Süreyya Operası gişesinden ve Kadıköy Belediyesi’ne ait https://bilet.kadikoy.bel.tr/ sitesinden satın alınabilir. “VİRTÜÖZLERİN MÜZİĞİ“nde buluşmak üzere…

Arasız yaklaşık 80’ sürer.
Bilet fiyatları: 50-60 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT