Vitrin Matine Konseri

Tarihler: 06 Temmuz 2019 Cumartesi ~ 06 Temmuz 2019 Cumartesi 06 Temmuz 2019 13:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Numarasız Oturma Düzeni - 89.50 TL Ayakta Tam - 67.50 TL Ayakta Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2019 ~ Tem 6, 2019
26. İstanbul Caz Festivali, yıldız isimlerden yeni keşiflere 300’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 27 farklı mekânında ağırlamaya hazırlanıyor.

Ayarlanabilir mikrotonal gitarın mucidi Tolgahan Çoğulu ve bağlama icracısı Sinan Ayyıldız’ın Salon İKSV’de vereceği bu konser, keşfedilmeye değer melodiler vaat ediyor. Müzisyenler, solo ve grup çalışmalarıyla olduğu kadar, müziğin teorisine dair akademik çalışmalarıyla da tanınıyor. Tolgahan Çoğulu’nun 2018 yılında Fernando Perez ile birlikte yazdığı mikrotonal gitar metodu İspanya’da yayımlandı. Ardından, Microtonal adlı solo mikrotonal gitar albümü geldi. Sinan Ayyıldız, ritm üstadı Abbos Kosimov, Belçika beatbox şampiyonu Fatty K., A.B.D. Beatbox şampiyonu Beat Rhino ve Nile Project'in kontrbasçısı Miles Jay ile konserler verdi. Grubu Mesel ile London Nour Festival kapsamında Royal Albert Hall’da sahne aldı. Bu başarılı ikilinin, mikrotonal gitar, çift saplı saz ve klasik gitar ile, hiç bitmesin dedirtecek diyaloglar kuracağı bu konser sonrası Türkiye caz sahnesinin çok değerli üç müzisyeni Tamer Temel (saksofon), Ercüment Orkut (piyano) ve Cem Aksel’den (davul) oluşan Töz sahne alacak. Üçlü geçtiğimiz yıl tek seferde, durmadan ve parçaların birbiriyle doğaçlamalar halinde bağlanması şeklinde kaydettiği Töz albümünü yayınlamıştı. İki harika konseri üst üste dinleyebileceğiniz Vitrin Matine etkinliğinde buluşalım.

Kapı açılışı: 13.00
Konser saatleri: 
13.30 Tolgahan Çoğulu & Sinan Ayyıldız 
15.00 Töz

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 7 yaş sınırı vardır.- Venedik Sarayı Bahçesi’ndeki “ Paolo Fresu & Lars Danielsson Summerwind / Cem Tuncer Quartet” etkinliğine bilet alan izleyicilerimizin etkinlikten en geç bir hafta öncesine kadar https://caz.iksv.org/ adresinden kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.- İtalyan Başkonsolosluğu’nun uygulamaları uyarınca, giriş sırasında konuklardan biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan izleyiciler mekâna girebilecektir.- Avusturya Konsolosluğu Avusturya Kültür Ofisi Bahçesi’ndeki  “ Festival Ödül Gecesi” etkinliğine bilet alan izleyicilerimizin etkinlikten en geç bir hafta öncesine kadar https://caz.iksv.org/ adresinden kayıt yaptırarak adlarını konuk listesine ekletmeleri gerekmektedir.- Avusturya Başkonsolosluğu’nun uygulamaları uyarınca, giriş sırasında konuklardan biletleriyle birlikte fotoğraflı kimlik belgelerini göstermeleri istenecek ve sadece adı konuk listesinde bulunan izleyiciler mekâna girebilecektir.- Web sitesi üzerinden rezervasyon işlemini tamamlamayan izleyiciler, biletleri olsa dahi mekâna giremeyecek ve bilet iadesi mümkün olmayacaktır.- Beykoz Kundura’daki etkinlik için mekâna ücretli tekne ulaşımı sağlanacaktır. Ayrıntıları https://caz.iksv.org/’dan takip edebilirsiniz.- “Gece Gezmesi”nde All Saints Moda Kilisesi’ndeki konserleri izlemek için “Gece Gezmesi” biletine ek olarak kiliseye giriş bileti de satın alınmalıdır. Biletler sınırlı sayıdadır.- Konserlere girişte yaş sınırlamaları mevcuttur. Her bir konser özelinde farklılaşan yaş sınırı uygulamaları için lütfen konser sayfalarını inceleyiniz.- Girişte bileklik sağlanan etkinliklerde, etkinlik sonuna kadar bileklikler çıkarılmamalıdır.- Gece Gezmesi etkinliğinde, etkinlik günü kapı fiyatı uygulanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT