Viyana Soloists Quartet

Tarihler: 24 Ekim 2010 Pazar ~ 24 Ekim 2010 Pazar - Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 32,50 TL 2. Kategori: 22,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2010 ~ Eki 24, 2010

Vienna Soloists Quartet

Vienna Soloists’ Quartet, 1982 yılında Wolfgang Göllner tarafından Viyana Mozart Akademisi’nde kuruldu. Repertuarlarında Viyanalı klasikler ve Franz Schubert, İkinci Viyana Okulu’nun modernist yönüne dayalı olarak besteciler Kratochwil, Gattermeyer ve Ebenhöh gibi sanatçıların besteleri bulunmaktadır.

Vienna Soloists’Quartet, Avusturya’da ulusal bir yarışmada birinci oldu. Çeşitli festival ve programlarda sahne almaya başlayan Quartet, oldukça ilgi gördü. Ayrıca Rusya’da devlet televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanan bir performansla 30 milyon izleyiciye kendisini tanıtmış oldu.

Albert Sassmann - Piyano
Albert Sassmann Linz, Avusturya’da dünyaya geldi. Linz Bruckner Konservatuarı’nda piyano dersleri gördü. Ayrıca Hans Kann ve Peter Efler ile birlikte Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi’nde eğitimine devam etti. Londra’da Kraliyet Müzik Koleji’nde ünlü piyanistler, Tatiana Nikolaeva ve Jacob Lateiner ile birlikte çalıştı. Solist olarak oda müziği grubunda Avrupa, ABD, Kanada, Güney Amerika, Orta Doğu, Avustralya, Yeni Zellanda, Uzak Doğu ve Güney Doğu Asya’da çeşitli konserler verdi.

Benno Schollum - Bariton
Benno Schollum, Viyana Üniversitesi’nde Josef Greindl, Roman Ortner ve Robert Schollum ile birlikte çalıştı. Sanatçılar için Almanca adlı bir kitabı yayına çıktı ve kitap yüksek bir başarı elde etti. Ayrıca bu kitap Kuzey Amerika’da alanın önemli yayınları arasına girdi.
Repertuarı büyük oratoryolardan operaya, müzikallere uzanan bir alana uzandı. Sanatçı, Berlin Filarmoni, San Francisco Senfoni, Kraliyet Filarmoni Orkestraları gibi üst düzey orkestralarla sahne aldı. Yehudi Menuhin, Mstislav Rostropovich, Philippe Entremont, Adam Fischer, Zoltán Kocsis, Tamas Vasary, Vladimir Fedoseyev, Jesús Lopez Cobos, Antoni Wit ve Stanislaw Skrowaczewski gibi ünlü orkestra şefleriyle çalıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT