Viyana’dan Esintiler 'Wien Quartet - Serap Göğüş'

Tarihler: 23 Aralık 2011 Cuma ~ 23 Aralık 2011 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu - CRR

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL - 2. Kategori - 23.00 TL - 3. Kategori - 17.00 TL - 4. Kategori - 12.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi - Harbiye Şişli İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2011 ~ Ara 23, 2011

Viyana’dan Esintiler
Wien Quartet & Serap Göğüş

Klasik müziğin kalbinin attığı Viyana'da yetişmiş unutulmaz müzisyenlerin eserleriyle Viyana'da yetişmiş bir Türk solisti buluşturacak bu konser; klasik müziğin tanınmış melodileriyle dinleyicilerine hoş bir Viyana esintisi yaşatacak. Müzik eğitimine Viyana’da devam eden Serap Göğüş ve Wild Ensemle üyelerinin oluşturduğu Wien Quartet, Viyana’dan esintiler sunacak. Viyana’nın barok, klasik, romantik dönemlerinden eserlerin sergileneceği konserde Handel, Mozart, J. Starauss ve Lehar başta olmak üzere Viyana operetleri ve Viyana Liedleri seslendirilecek.

Serap Göğüş
İstanbul’da Mimar sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde ve Avusturya’da Viyana Konservatuarı’nda opera okuyan sanatçı, İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi sahnesinde Leyla ve Mecnun’da Leyla rolünü sahneledi. Wolfgang Amadeus Mozart’ın ünlü Saraydan Kız Kaçırma operasındaki performansı ile birçok operada sahne aldı.

Angelika Wild, çello
Viyana’da doğan sanatçı 6 yaşında Viyana Konservatuarının bir bölümü olan Rudolfsheim-Fünfhaus Müzik okulu’nda Prof. Karl Krumböck (Uzun yıllardır Viyana Filarmoni üyesi) ile çello derslerine başladı. 1986 – 1996 Viyana Konservatuarı’nda Prof. Bayrov’la çalıştı ve uygulamalı müzik bölümünden diplomasını aldı. 1992-1994 Çello ve piyano için enstrümantal pedagoji bölümünde okuyan sanatçı, 1995-2005 Brunn Müzik okulu’nda ders verdi. 1989’dan beri Avusturya ve Avusturya dışında pek çok orkestrayla konserler vermektedir. Sanatçı, 2003’ten beri Viyana Devlet Operası ve Viyana Halk Operası Orkestrası’nda yer almaktadır.

Michaela Wild, keman
Viyana’da doğan Michaela Wild, ilk keman derslerini 6 yaşında almaya başladı. Viyana Konservatuaraı’nda Prof. Alexander Arenkov ile uygulamalı müzik ve enstrümantal pedagoji çalıştı. 1996 yılında uygulamalı müzik ve enstrümantal pedagoji diplomasını alan sanatçı, Haydn Filamoni Orkestrası, Johann Strauss Orkestra, Strauss Festival Orkestrasıyla birlikte pek çok konserler verdi.

Angelika Ortner, piyano
Viyana’da doğan sanatçı, ilk piyano derslerine Elisabeth Eshwé yönetiminde Viyana Margareten Müzik okulunda başladı. 1994’ten 1999’a kadar Viyana Konservatuarı’nda Prof. Roland Patik’le piyano ve aynı zamanda enstrümantal pedagoji çalışan sanatçı, 1999’da enstrümantal pedagoji ve piyano diplomasını aldı. 1992’den beri kadınlardan oluşan “Perlen aus Wien” band’ıyla 1988’den beri Wolfang Ortner Orkestrası’yla pek çok performaslar vermiştir. Ensemble Wild’ın konser moderatörlüğünü yürütmektedir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT