Viyola ve Viyolonsel ile Müzik

Viyola ve Viyolonsel ile Müzik

Tarihler: 29 Mart 2018 Perşembe ~ 29 Mart 2018 Perşembe 17:00

Yer: Conrad İstanbul Bosphorus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2018 ~ Mar 29, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus’un kültür ve sanat buluşmaları, Mart ayında klasik müzik eşliğinde, viyola sanatçısı Günsu Özkarar ve viyolonsel sanatçısı Jülide Arpergin ile devam ediyor. 29 Mart Perşembe günü saat 17:00‘de Gazeteci ve Sanat Eleştirmeni Ayşegül Sönmez moderatörlüğünde gerçekleşecek olan Conrad Söyleşileri’nin (Conrad Talks) bu ayki konusu ise “Barok’tan Çağdaş’a Viyola ve Viyolonsel ile Müzik”.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus, ulusal ve uluslararası birçok orkestrada yer almış viyola sanatçısı ve eğitmeni Günsu Özkarar ile viyolonsel sanatçısı ve eğitmeni Jülide Arpergin’i “Conrad Söyleşileri” kapsamında 29 Mart Perşembe günü saat 5 Çayı’nda bir araya geliyor. Otelin, orijinal sanat eserleriyle donatılmış yenilenen lobisinde gerçekleşecek söyleşi serisinin dördüncüsü olan Conrad Talks’ta bu kez viyola ve viyolonselin Barok Dönem’den Çağdaş Dönem’e serüveni konuşulacak. Sanat sohbetine klasik müziğin de eşlik edeceği etkinlikte, Bach – Intenvtion No.4, Albinoni – Adagio, Mozart – Twelve Duets, Faure – Pavane, Hoist – Jupiter gibi geniş bir repertuar sunulacak.

Sanatseverlerin şık bir ortamda sanat atmosferi içerisinde keyifle vakit geçireceği söyleşinin moderatörlüğünü ise sanat eleştirmeni, gazeteci ve sanat haberleri sitesi Sanatatak’ın kurucusu Ayşegül Sönmez yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT