Vokal Barok Hazineler:

Vokal Barok Hazineler:

Tarihler: 12 Haziran 2019 Çarşamba ~ 12 Haziran 2019 Çarşamba 12 Haziran 2019 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 330.00 TL 2. Kategori - 275.00 TL 3. Kategori - 200.00 TL Öğrenci - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2019 ~ Haz 12, 2019
47. İstanbul Müzik Festivali, 11-30 Haziran tarihleri arasında müziğe ve şehre farklı bakışlar sunuyor.

BERLİN ERKEN DÖNEM MÜZİĞİ AKADEMİSİ

BERLİN RIAS ODA KOROSU
FLORIAN HELGATH şef

Johann Sebastian Bach
“Nach dir, Herr, verlanget mich”, BWV 150

Antonio Vivaldi
Gloria Re Majör, RV 589

George Frideric Handel
Dixit Dominus, HWV 232

Arayla 100’ sürer.

KONSERE DOĞRU
19.00-19.30 Ön Avlu

Evin İlyasoğlu’nun “Barok Çağda Koronun Üç Devi” başlıklı konuşması

* Türkçe

Barok dönemde 800’ü aşkın bestecinin eserleri basıldı. Bu bestecilerin çoğu artık bilinmezken üçünün adı sonsuzluğa yazıldı: Bach, Handel ve Vivaldi. Müzikleri filmlerden reklamlara, telefon alarmlarından kapı zillerine kadar gündelik hayatımıza nüfuz etmişken, bu üç büyük besteciyi, dönem çalgılarıyla aslına sadık seslendirmelerinden, 1600 yıllık Aya İrini’nin büyülü atmosferinde dinlemek özellikle az bulunur bir keyif!

Berlin Erken Dönem Müziği Akademisi 30 yıldan uzun zamandır Berlin Konzerthaus’ta kendi konser serisine sahip ve 1994’ten bu yana Berlin Devlet Operası ile işbirliği içinde. Ayrıca son altı yıldır Münih Prinzregenten Tiyatrosu’nda da kendi serisini yürütüyor. Her yıl 100’e yakın konser veren topluluk New York’tan Tokyo’ya, Londra’dan Buenos Aires’e turnelere çıkıyor. Bir milyonun üzerinde albüm satışı ile Grammy, Gramophone, Diapason d’Or, ECHO Klasik dahil pek çok ödül sahibi topluluğun en verimli müzikal partnerlerinden biri de RIAS Oda Korosu. 70 yıllık geçmişiyle günümüz müzik kültüründe, Rönesans ve Barok dönemin aslına sadık yorumlarından 19. yüzyılın müzik dünyasına yeni bir anlayış getiren Romantik dönem icralarına ve en zorlu dünya prömiyerlerine kadar standartları belirleyen bir konumda yer alan RIAS Oda Korosu, özetle “dünyadaki en iyi 10 korodan biri” (Gramophone) kabul ediliyor. Berlin Radyo Orkestrası ve Korosu topluluğu olan RIAS Oda Korosu, artık bir kült haline gelen ForumKonzert serisini Berlin’in sıradışı mekânlarında sürdürürken öncü pozisyonunun getirdiği sorumluluk bilinciyle atölye çalışmaları, okul danışmanlıkları, koro eğitim programları yürütüyor. Dünyanın prestijli müzik merkezlerinde konserler veren topluluk, Alman koro geleneğini 21. yüzyıla taşıyor.

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz, Kırmızı ve Turuncu Lale Kart üyeleri iki (2), Sarı Lale Kart üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT