Volkan İncüvez -Hepyek Solo Perform

Tarihler: 18 Ağustos 2018 Cumartesi ~ 18 Ağustos 2018 Cumartesi 18 Ağustos 2018 23:00

Yer: Nena Sahne Fethiye

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2018 ~ Ağu 18, 2018
Volkan İncüvez ''Hepyek'' Solo Performans ile 18 Ağustos Cumartesi saat 23:00'te Nena Sahne'de.

İlk olarak konservatuvar etkinliklerinde ney üflemeye başladı ve icracılığını geliştirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Ege Üniversitesi Tasavvuf Müziği Korosu, Ege Çok Sesli Türk Müziği Topluluğu bunlardan bazılarıdır. Ege Çok Sesli Türk Müziği Topluluğu ile yaptığı çalışmalar Andante ve Musıki Mecmuası dergilerinde yayınlandı. Aynı yıl Konya Mevlana Sema grubu ile Türkiye'nin her bölgesinde mevlevi ayini icralarında ney icra etti. Okul yıllarında beraber müzik yaptığı ve yakın arkadaşı olan Mahmut Sözer ile armoni ve gitar çalıştı. 2007 yılında 9 Eylül üniversitesindeki yüksek lisans eğitimini tamamlamadan İstanbul'a yerleşti ve Erkan Oğur, Erdem Sökmen gibi bazı ustaların atölye ve derslerine katıldı. 

İstanbul 'da ki müzik yaşamında ''Hariçten Gazelciler, Yinon Muallem, Cenk Erdoğan , Viya, Bandista, Sumru Ağıryürüyen, Aynur Doğan , Efkan Şeşen , Murat Yılmaz Yıldırım, Suren Asaduryan , Ebren Duo'' gibi pek çok sanatçı ve gruplar ile müzik yapma şansı yakaladı. Hala İstanbul'da müzik çalışmalarına devam etmektedir.

- 18 Yaş sınırı vardır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazı alınmayacaktır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT