Volvox

Volvox

Tarihler: 13 Mart 2020 Cuma ~ 13 Mart 2020 Cuma 22:00

Yer: %100 Studio

Ücret: - 66,00 ₺

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2020 ~ Mar 13, 2020

Set’lerini 90'ların ilk yarısından aşina olduğumuz acid, techno ve EBM türlerinin karışımlarıyla taçlandıran, Sónar Istanbul 2019’a damgasını vuran Volvox 13 Mart’ta %100 Studio’da!

Brooklyn yeraltı müzik sahnesinin dominant güçlerinden Volvox, sert ama minimal bir techno vadeden groovy-acid setlerin ustası. 2006 yılından beri müzik sahnesinde aktif olan Volvox, DJ’liğin yanı sıra başarılı bir prodüktör olarak da Marcel Dettmann, DVS1, The Hacker, Legowelt ve Marcel Fengler gibi günümüzün öncü isimleriyle aynı sahneyi paylaştı.

Doğma büyüme Buffalo, New York’lu olan Volvox, ergenlik yıllarında olgunlaşan New York dans müziği sahnesindeki deneyimleri ile kendi sound’unun temelini bulmuş oldu. Yeraltı sahnesinin sadık destekçilerinden biri olan Volvox, 2007-2010 yılları arasında Boston’da yeraltı elektronik müzik sahnesinin öncü ismi olarak parladı. 2015 yılından beri yoğun turne programına ayak uydurmaya çalışan Volvox, elektroniğin ruhuna hitap eden isimlerden.

Amerika müzik sahnesinin nevi şahsına münhasır karakterlerinden biri olan müzisyen, dans pistini canladıran, inkar edilemez bir enerjiye sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT