W Istanbul Unutulmaz Yılbaşı Partisi İçin Sizleri Bekliyor

W Istanbul Unutulmaz Yılbaşı Partisi İçin Sizleri Bekliyor

Tarihler: 31 Aralık 2018 Pazartesi ~ 01 Ocak 2019 Salı 19.00 - 05.00

Yer: W Istanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2018 ~ Oca 1, 2019

W Istanbul, yılbaşında misafirlerine coşkulu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. W Lounge ve W Secret Garden’da saat 19.00’da başlayacak olan yılbaşı özel programı birbirinden ünlü DJ performanslarla gece yarısı 05.00’a kadar devam edecek.

İstanbul’un en popüler semti Akaretler’de bulunan W Istanbul,şık bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler için harika bir eğlence programı hazırladı. Eğlenceyi doruklara taşıyacak W Istanbul, ünlü DJ’lerle birlikte coşkulu bir şekilde 2019’u karşılayacak. Gece hayatına yeni bir soluk katan W Istanbul yılbaşında; Miret, Doctor K, Ezgi Taşçeviren, Hemi, Avangart Tabldot, Orkun Bozdemir, Menachem 26 ve Aksak başta olmak üzere birbirinden ünlü DJ’leriyle misafirlerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Yeni yılı W Istanbul özel parti odaları’nda karşılayın
W Istanbul, yılbaşını sevdikleriyle birlikte kutlamak isteyenleri de unutmadı. Marvelous ve Wonderful odalarını parti odası olarak misafirlerinin kullanımına sunan W Istanbul, sınırlı sayıdaki özel odalarıyla farklı bir yeni yıl deneyimi yaşatıyor.

Yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler, sınırsız içki ve müzik eşliğinde W Istanbul’un eşsiz fırsatlarından 500 TL ödeyerek yararlanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT