W Lounge`da DJ Ange & Gil

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 04 Kasım 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: W Lounge

Adres: Süleyman Seba Cad No: 22 Akaretler, Beşiktaş, İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Kas 4, 2009
Fransız Riviera’sının en ünlü gece kulüplerinden biri olan ve Cannes Film Festivali after-partylerine ev sahipliği yapan Le Baoli’nin ünlü DJ’lerinin “Glam&Crazy” konsepti ile çıktıkları Amerika ve Avrupa turunun İstanbul ayağına 04 Kasım Çarşamba akşamı W Lounge ve Jack Daniel’s ev sahipliği yapıyor.

Çağdaş başyapıtı ile tarihi Akaretler Sıraevler’in, yaldızlı kubbe ve minarelerin çevrelediği bir şehirde göz alıcı ihtişamı ile W Lounge yeniliklere ve unutulmaz partilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şehir içindeki küçük şehir olan W Lounge 04 Kasım Çarşamba akşamı, Jack Daniel’s işbirliği ile gerçekleşecek “Glam & Crazy” konseptli eşsiz parti ile unutulmayacak bir geceye ev sahipliği yapıyor. Fransa’nın en ünlü gece kulüplerinden biri olan ve Cannes Film Festivali after-partylerine ev sahipliği yapan Le Baoli’nin ünlü DJ’leri DJ Ange & Gil’in müthiş performansları eşliğinde eşsiz perküsyon ve büyüleyici dans şovları ile W Lounge’da muhteşem bir parti gerçekleşecek!

Daha önce Paris Hilton, Dolce & Gabbana’nın Le Baoli’de ev sahipliği yaptığı partilerde performans sergileyen DJ Ange & Gil, 04 Kasım Çarşamba akşamı W Lounge’da gerçekleştirecekleri performansları ile İstanbul’u müzik ve dansa doyuracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT