Warrel Dane (Nevermore, Sanctuary)

Tarihler: 15 Kasım 2015 Pazar ~ 15 Kasım 2015 Pazar 20:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: İndirimli dönem fiyatıdır.10 Kasım'da bilet fiyatı yükselecektir. Ayakta - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2015 ~ Kas 15, 2015

Sanctuary ve Nevermore gruplarının solisti olarak tanınan Warrel Dane, 15 Kasım gecesi %100 Metal serisi kapsamında İstanbul'un gözde konser salonlarından garajistanbul'da sahne alacak!

%100 Metal serisi Warrel Dane ile devam ediyor! 

Müzik hayatına Serpent's Knight ile başlayan ve Sanctuary ile devam eden Amerikalı solist Warrel Dane, özellikle Sanctuary'nin 2. albümünde yer alan "Future Tense" isimli şarkı ile dünya çapında üne sahip oldu.

Sanctuary'nin dağılmasının ardından kurduğu Nevermore ise American Progressive Metal'in 90'lı ve 2000'li yıllarda en önemli temsilcisi oldu.

2010 yılında İstanbul'da düzenlenen Unirock Festivali'nin headliner isimlerinden olarak Türkiyeli müzikseverlere hitap eden Nevermore, yayımladıkları 7 albümden sonra müziğe ara verdi.

Eski grubu Sanctuary'yi yeniden toplayan Warrel Dane, yeni solo albümü üzerinde çalışmalarını sürdürmekte...

5 yıl aradan sonra solo grubu ile İstanbul'a gelecek olan Warrel Dane, %100 Metal kapsamında gerçekleşecek bu konserde Nevermore grubunun unutulmaz "Dead Heart In A Dead World" albümünü baştan sona çalacağı gibi Sanctuary ve Nevermore gruplarının hit şarkılarına da yer verecek.

Müzikle dolu geçen 2015 yılının en önemli konserlerinden biri olacak olan Warrel Dane İstanbul konseri %100 Metal serisi kapsamında 18 Kasım'da garajistanbul'da gerçekleşecek.

Warrel Dane konseri daha önceden Mr. Big, Asaf Avidan, Paul Gilbert, Richie Kotzen, God Is A Astronaut, Marty Friedman, Marillion, Marky Ramone, Rainbow, Leon Hendrix, Wardruna gibi isimlerin Türkiye konserlerini düzenleyen MOODLive organizasyonunda gerçekleşecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:00- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT