We Luv Techno!

Tarihler: 16 Şubat 2018 Cuma ~ 16 Şubat 2018 Cuma 16 Şubat 2018 23:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2018 ~ Şub 16, 2018

Studio’nun en uzun gecelerinin başrolünde techno var. WE LUV TECHNO! serisi 16 Şubat’ta başlıyor, dans etmeye hazır olun!

Drunken Kong

DRUNKEN KONG, D. Singh ve DJ Kyoko'nun projesidir. Christian Smith'in Tronic, Monika Kruse'in Terminal M, Transmit, Loose!, Organism, ve Unity plak şirketlerinden parçalar yayınlayan Japon ikilinin son EP’sinde yer alan tüm şarkılar Beatport Top 100 Techno listesine girmeyi başardı. Böylece hem Asya, hem de global müzik dünyasında büyük yanı uyandıran ikiliyi destekleyenler arasında Adam Beyer, Christian Smith, Monika Kruse, Pan-Pot, Umek, Boris, 2000 ve Bir, Uto Karem, Karotte, Filterheadz, Dosem ve Stephan Hinz gibi türün öncüleri yer alıyor.

Mabbas

Türkiye'nin en deneyimli ve donanımlı DJ'lerinden Mabbas;  güçlü ritmlerin hakim olduğu karanlık ve dinamik techno tonlarını benimsediği, elektronik müziğin hem güncel hem de saklı kalmış isimlerinin şarkılarından oluşan setleriyle tanınıyor. Türkiye'yi ziyaret eden birçok önemli ismin performansı öncesi ve sonrasında unutulmaz performanslara imza atan Mabbas’ın Sónar İstanbul performansı hala akıllarda.

Cisetta

Türkiye elektronik müzik çevrelerinde yıldızı parlamaya başlayan genç yetenek Cisetta geceye kuvvetli bir açılış yapacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT