Weval Live

Tarihler: 10 Aralık 2016 Cumartesi ~ 10 Aralık 2016 Cumartesi 10 Aralık 2016 22:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-STUDIO

Ücret: Tam 40.00 TLÖğrenci 25.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2016 ~ Ara 10, 2016
Hollandalı iki arkadaş Harm Coolen ve Merijn Scholte’tan oluşan Weval, şu sıralar elektronik müzik sahnesinde en çok konuşulan gruplardan birine hayat veriyor. Köln çıkışlı ünlü plak firması Kompakt etiketiyle yayınlanan albümleriyle büyük sükse yapan, farklı müzik türlerini elektronik müzik çatısı altında toplayan Amsterdamlı ikili, 10 Aralık tarihinde Zorlu PSM’de sahne alacak.

Weval’in serüvenini sadece elektronik müzikle kısıtlayamayız. Weval şarkılarında caz, hip hop, krautrock, pop ve funk gibi müzik türlerinin dinamiklerine rastlayabilmek mümkün. İkilinin başarısının asıl sırrı ise, bu türleri organik bir şekilde bir araya getirmekte ve bir bütün oluşturmakta yatıyor. İlk EP’leri Half Age’i 2013’te yayınlamalarının ardından elektronik müziğin en önemli plak şirketlerinden Kompakt’ın kıskacına giren ve albüm anlaşması imzalayan Weval, katmanlı sound’u ve atmosferik yapısıyla kısa sürede güncel elektronik müzik sahnesinin en çekici topluluklarından biri olmayı başardı. İsimlerinin kendi dillerinde waterval, İngilizce’de ise waterfall’a karşılık gelen anlamı, grubun müziğinin bir yansıması gibi… İkilinin geniş müzikal yelpazesini tek potada eritme gücü, bir şelalenin akış şiddeti kadar kuvvetli.

Karanlık olduğu kadar, vücudunuzu harekete geçiren güçlü ritimler ve bas yürüyüşleri ile akılda kalıcı synth melodileriyle dolu ilk Weval albümü, toplamda 12 şarkı barındırıyor. Bu şarkıların her biri, ikilinin performanslarının baştan sona çarpıcı bir deneyim olmasını sağlıyor.

Elektronik müziğin en etkileyici yeni isimlerinden Weval’in performansına xx tarihinde Zorlu PSM’de tanıklık edebilirsiniz!

Ön grup: Gidge

Kapı Açılış: 22:00
Warm up: Villettemusic: 22:00
Gidge “Live”: 00:00
Weval “Live”: 01:00
After party: Villettemusic: 02:15

- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik numarasız-ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT