WhoMadeWho

Tarihler: 08 Mayıs 2009 Cuma ~ 08 Mayıs 2009 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 39,50 TL - Öğrenci: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No:1 Eyüp - Haliç Adalar İstanbul

Telefon: 0212 3117309 - www.tamirane.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2009 ~ May 8, 2009
WhoMadeWho İstanbul’da
Electronica, indie ve disco müziğin yükselen yıldızları “WhoMadeWho” (Kopenhag, DK) 8 Mayıs 2009, Cuma akşamı canlı performansları ile Tamirane’de…

23:00 Mr. NoName
00:15 WhoMadeWho
60ların “psychedelia”sını, 70lerin “stoner rock”ı, 80lerin “mutant disco”su ve 90ların “electronica”sını ustaca harmanlayıp özgün “sound”larını yaratan, indie, electro-indie ve disco’nun Avrupa’daki yükselen yıldızları, Danimarkalı üçlü WhoMadeWho canlı performansları ile 8 Mayıs 2009 Cuma akşamı Tamirane’de sahne alıyor olacak. WhoMadeWho öncesi, Mr. NoName, dj setiyle herkesi Mayıs’ın en çarpıcı canlı performansına hazırlıyor olacak.

Olağanüstü sesli vokalist ve basçı Tomas Hossding, vokalist, besteci ve gitarist Jeppe Kjellberg ve davulcu Tomas Barford oluşan WhoMadeWho, Alman disco plak şirketi Gomma Records’dan çıkan, “Out the Door”, “Space to Rent” gibi birçok parçalarından sonra, 2005’de çıkan ilk albümleri ile beraber sadık ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi kazandı.

WhoMadeWho, unutulmaz ve çarpıcı canlı performansları ile Daft Punk, Hot Chip, Justice ve LCD Soundsystem gibi gruplarla birçok festivalde aynı sahneyi paylaştı, 2007’de İspanya’nın en büyük festivali “Benicassim”de Klaxons yerine ana grup olarak sahne aldıktan sonra da hızla nüfuzunu artırdı.

23 Mart 2009’da çıkan yepyeni ikinci albümleri “The Plot”, bir yandan geçmişin müziklerine saygı gösterirken bir yandan da postmodern sesleri içeriyor.
www.tamirane.com
www.whomadewho.dk
www.myspace.com/whomadewhomusic


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT