Wihi KPop Konseri

Tarihler: 25 Temmuz 2019 Perşembe ~ 25 Temmuz 2019 Perşembe 25 Temmuz 2019 16:00

Yer: Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu

Ücret: Vip Plus 1 Kategori 1-Ön Blokda Konseri İzleme2-Wihi Logolu Tshort3-Üyelerin İmzalı Posteri4-Kulise Girme Hakkı5-Fanmeeting Vip 2.Kategori1-Konsere Giriş2-Fanmeeting Standart 3.Kategori1- Konsere giriş Vip Plus 1 Kategori - 333.00 TL Vip 2.Kategori - 168.00 TL Standart 3.Kategori - 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2019 ~ Tem 25, 2019
Wihi, Türkiye konserlerine başlıyor!

Wihi grubu, yaptıkları müziğin söz, beste ve klip çekimiyle birebir ilgilenip, hepsini kendileri yapıyorlar. Air Conditioner şarkılarının bir fragmanı yayınlandı ve çok yakında MV gelmesini bekleniyor.

Türk fanları her zaman onların yanında olduğu için, Türklere karşı sonsuz bir minnettarlıkları var ve Türk fanlarını çok seviyorlar. 27 Nisan'da ilk kez Türkiye gelen grup, ülkemizde turne yapmaya karar verdi.

Bu konserler ilerleyen zamanlarda başka grupların gelmesi için ön ayak olmakla kalmayıp, Türkiye'de K-pop kültürünün yayılması için atılmış en büyük adım olacak.

Wihi, İstanbul'da kendi çektikleri klipleri Golden Time ile Youtube'da çok sayıda Türk fanlarından ilgi görüyor.

"Tüm konser biletlerine K-Pop & Drama Dergisi  konser gününde ücretsiz olarak dağıtılacaktır''

- Belirtilen saat konser başlangıç saatidir. Kapı açılış saati 15:00'dir.- İzleyiciler sadece aldığı bilet kategorisi avantajlarından faydalanabilir. - Etkinliklerde yaş sınırı yoktur.- Satın alınan biletlerin değişikliği ve iadesi yapılmayacaktır.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik  her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT