Wild BBQ Day

Tarihler: 19 Ekim 2019 Cumartesi ~ 19 Ekim 2019 Cumartesi 19 Ekim 2019 14:30

Yer: Kemer Country Orman Evi

Ücret: Normal Dönem - 190.00 TL Avantajlı Dönem - 180.00 TL - Sınırlı Sayıda - TÜKENDİ

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 19, 2019 ~ Eki 19, 2019
"Doğanın içinde, ızgara kokularının yükseldiği lezzet dolu bir gün hayal edin! 19 Ekim’de Kemer Country Orman Evi’nde Wild BBQ’de buluşuyoruz!

Bu yıl Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştireceğimiz barbekü festivali Wild BBQ ile yeni bir tema eşliğinde yepyeni bir lezzet deneyimi yaşamaya hazırlanıyoruz!Barbekü keyfini özgün bir konseptle yeniden yorumlayan Wild BBQ etkinliğinde, doğa ve lezzet meraklılarına deneyim dolu bir gün sunacağız. Izgaranın vazgeçilmezleri etler, burgerler, köfteler, frankfurter sosis ve sucukların yanısıra közlenmiş sebzeler, mangal ateşinde kızaran tatlılar sınırsız olarak katılımcılara ikram edilecek ve doyasıya bir mangal keyfi yaşanacak. Ve bütün bu yeme-içme deneyimi sınırsız olacak!

14.30’daki kapı açılışından saat 22.00’a kadar gece boyunca ünlü şeflerin ateş başında olacağı formatta gerçek barbekü lezzetlerini, katılan sektör insanları ve yeme-içme meraklılarına işinin ehli profesyonel şeflerin dokunuşuyla tattırma imkanı sunulacak. Barbekü deneyimine sınırsız müzik eşlik edecek. Deneyim 22.00’a kadar devam edecek. Aynı zamanda eğlenceli oyunlar güne renk katacak!

Şehrin yoğunluğundan kaçıp, Orman Evi’nin açık ve kapalı alanlarında, doğa ile lezzet yolculuğuna çıkacağımız Wild BBQ sizleri bekliyor!"

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Tüm katılımcıların etkinlik günü kendilerine verilecek olan bilekliği takması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT