Wonderland Bodrum - 3.Gün

Tarihler: 16 Ekim 2021 Cumartesi ~ 16 Ekim 2021 Cumartesi 16 Ekim 2021 12:00

Yer: Kairaba Bodrum Imperial Hotel

Ücret: - 500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2021 ~ Eki 16, 2021
Büyülü bir festivale hazır mısın? Wonderland, 14-17 Ekim tarihlerinde Bodrum’da sizlere ultra sınırsız bir tatilin kesintisiz müzik ile buluştuğu unutulmaz bir festival deneyiminin kapılarını aralıyor.

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkartırken Türkiye’nin birbirinden başarılı sanatçı ve DJ’lerinin performansları eşliğinde sabaha kadar dans edecek, pandemi boyunca mahrum kaldığın festival ruhunu yakalayacaksın. 3 gece 4 gün sürecek bu büyülü festivalde sen de aramıza katıl! 

Sahne alacak isimler:

3. Gün / 16 Ekim

DJ; Mahmut Orhan - Sezer Uysal - Orkun Bozdemir
Ayhan Akca - Batıkan Abız - Batıkan Tanrıkulu - MFK - Mert Oksuz - Monnarsh - Sercan Yıldırım - Yiğit Karakaş

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.-İçişleri bakanlığı'nın genelgesi uyarınca 6 eylül 2021 tarihinden itibaren izleyiciler etkinliklere aşı kartlarını veya aşı yaptırmadılarsa en fazla 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testlerini göstererek girebileceklerdir. Giriş için kontroller Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden yapılacaktır. Misafirlerimizin etkinliklere gelmeden önce HES uygulamasının güncel sürümünü mobil cihazlarına indirerek aşı, hastalık ve test durumu alanlarını paylaşıma açmalarını önemle rica ederiz.- Bilet fiyatına tüm konser ve etkinlik alanı girişleri dahildir.- Bilet fiyatına Restoran hizmeti dahildir.- Bilet fiyatına tüm ikramlar dahildir.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktdır.- Ayrıntılı bilgiler için 0544 873 08 24 numarasıyla iletişime geçebilirsiniz.- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri ücret iadesi yapmak koşuluyla etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT