Wonju Lee Quartet

Wonju Lee Quartet

Tarihler: 12 Mayıs 2022 Perşembe ~ 12 Mayıs 2022 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 120 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2022 ~ May 12, 2022

Wonju lee 1980 yılında Seul’da doğdu. 5 yaşındayken soprano ve koro şefi olan annesinden piyano ve müzik eğitimi almaya başladı. İlk okuldayken Kore devlet kanalı olan KBS Radyosu’nda 4 yıl boyunca sunucu olarak çalışan Wonju Lee, sonrasında müzik ile ilgilenmeye tekrar başladı. Lisedeyken İnchon Filarmonik Orkestrası’nın trompet sanatçısı Myungkyu Kang’dan trompet dersi almaya başladıktan sonra Gihae Kim, Munsang Jung, Jeongdeok Kim, Hikmet Altunbaşlier, Erden Bilgen gibi klasik ve caz trompet sanatçılarından ders aldı. Ahyeon Lisesi Caz Bölümü’nden mezun olup, Hanyang Üniversitesi Müzik Fakültesi Orkestra Bölümü’nde bir süre eğitim alan Wonju Lee, askerlik yaptığı dönemde Seul Büyükşehir Belediyesi Üflemeli Orkestrası’nda trompet sanatçısı olarak 2 yıl çalıştı. 2012 yılında Türkiye’ye gelen Wonju Lee Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Gulnara Jorovekova’dan piyano eğitimi alıp fakülte birincisi olarak bitirdi ve aynı zamanda West London Müzik Diploma Programı ile trompet performansı diplomasını kazandı. 2016 yılından itibaren Ankara Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği Kore Kültür Merkezi’nde klasik ve caz sorumlusu olarak çalışan Wonju Lee aynı zamanda caz grubu Wonju Lee Quartet’in lideri olarak konser vermeye devam etmektedir.

Bebop, Latin, Modern, Funk ve kendi bestelerine kadar geniş repertuarları ile icra eden Wonju Lee Quartet, 2019 yılı yaz döneminde kurulmuş olup Ankara’nın birçok yerlerinde konser verdi ve grubun kendi özel soundlarını üretmeye çaba göstererek çalışmaya devam etmektedir.

Wonju Lee (tp),
Erdoğan Toloğlu (g),
Eren Kutlu (b),
Burak Bulut (d),
Konuk/Guest Elif Seven (vo).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT