Woo Hoo

Tarihler: 11 Aralık 2009 Cuma ~ 11 Aralık 2009 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Shaft Blues & Jazz Club

Nereden Alınır: Shaft Blues & Jazz Club

Adres: Serasker Cad. Osmancık Sok. No: 13 Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 05 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2009 ~ Ara 11, 2009
Woo Hoo, daha önce pek çok grupla çalmış ama artık değişik işler yapmak isteyen 5 bayan olarak birbirimizi bulmamızla, 2007 sonbaharında müzik hayatına başladı. Gitarda Elif Duyulan(Marmara Üniversitesi’nden her daim gülümseyen işletmecimiz), bas gitarda Cansu Özkul(İTÜ’den içimizin mimarı), klavyede Cansu Kandemir(İTÜ’den her daim neşeli Biyomühendisimiz) ve davulda Gözde Oktaş(Galatasaray Üniversitesi’nden en politik insanımız, siyaset bilimcimiz) kadrosuyla 80’lerin müziğiyle kendimizi eğlendirmek amacıyla başlayan bu oluşum, 2007 Aralık ayında ilk konserimizi vermemiz ardından daha ciddi bir döneme girdi. Genişletmeye başladığımız repertuarımız 80’ler 90’lar ve 2000’lerin sevilmiş-sevilen pop funk disco parçalarıyla zenginleşti ve artık kabına sığmayan enerjimizle konserler silsilesi başladı.
Geçtiğimiz yıl kadroda gerçekleşen değişiklik ile vokale Hazal Kazancı`nın(Bilgi Üniversitesi`nden Halka en iyi İlişkerci) gelmesiyle yepyeni bir enerjiye kavuşan Woo Hoo olarak, beste çalışmalarımızı devam ettirme ve müziğimizi bir an önce insanlarla paylaşma isteğini yoğun olarak yaşamakta, yeni ve renkli projelerimizi de önümüzdeki aylarda hayata geçirme isteğindeyiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT