Wooden Wisdom (Elijah Wood & Turquoise Wisdom) - DJ Fitz - Grup Ses Beats

Tarihler: 15 Ağustos 2014 Cuma ~ 15 Ağustos 2014 Cuma 21:30

Yer: Topless

Ücret: 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi No:12/6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 05 05 - 0212 249 05 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2014 ~ Ağu 15, 2014

Bant Mag. Sun Club ile Birlikte Hayata sunar: Turquoise Wisdom - DJ Fitz - Grup Ses Beats 15 Ağustos'ta Topless’ta!

Ünlü oyuncu Elijah Wood’un müzik koleksiyoneri Turquoise Wisdom’la bir araya gelerek oluşturduğu “Wooden Wisdom”, DJ Fitz ve Grup Ses Beats, Birlikte Hayata sponsorluğunda 15 Ağustos'ta Topless Teras'ta!

Yüzüklerin Efendisi filminin Frodo’su Elijah Wood’un müzik koleksiyoneri Turquoise Wisdom’la bir araya gelerek oluşturduğu “Wooden Wisdom”, farklı ülkelerden topladığı 30-40 yıllık kayıtlarla setin başında yer alacak.

Bant Mag. Sun Club ile Birlikte Hayata kapsamında gerçekleşecek gecede, birçok grubun tur menajerliğini yapan müzik tutkunu Fitz, birbirinden uzak coğrafyalardan topladığı psikedelik kayıtları peşi sıra dizdiği ve kendine has eğlence anlayışını doğrudan yansıttığı setiyle müzikseverleri Türkiye’den Nijerya ve Brezilya’ya kadar farklı coğrafyaların müzik dünyalarına götürecek.

Özellikle 60’lar ve 70’lerden yaptığı sample’lar ile old school hip hop’ı bir araya getirdiği kendine özgü bir dans müziği estetiğine sahip olan Grup Ses Beats’e performanslarında yerli MC’ler de eşlik ediyor.

Bu sette her an her şey olabilir!
Wooden Wisdom, Topless’ta her an her şeyin olabileceği sıradışı bir setle yer alacak. Ünlü oyuncu Elijah Wood’un çok bilinmeyen DJ’lik yeteneklerinin, Turquoise Wisdom’ın harika müzik zevkiyle birleştiği ve hem dans ettirip hem şaşırtan bir set Topless’ta müzikseverleri bekliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 19:00'dır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT