World Winterfest 20-22 Aralık’ta Yapı Kredi Bomontiada’da

World Winterfest 20-22 Aralık’ta Yapı Kredi Bomontiada’da

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 22 Aralık 2019 Pazar

Yer: Yapı Kredi Bomontiada

Ücret: Ücretsiz

Adres: Merkez Mah. Silahşör Cad. Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1 Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 296 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 22, 2019

Yapı Kredi bomontiada, yeni yıl coşkusunu 20-22 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği World Winterfest ile karşılıyor. Yapı Kredi World ana sponsorluğunda; Mercedes, Swatch ve Beyoğlu Gazozu’nun katkılarıyla düzenlenen etkinlik üç gün boyunca çocuklara ve yetişkinlere yönelik atölyeler ile konserlere ev sahipliği yapacak.  

World Winterfest’te müzik 20 Aralık Cuma akşamı saat 20:30’da İzmirli “Balkan Tayfa” konseri ile başlayacak. Yapı Kredi bomontiada Avlu sahnesinde gerçekleşecek konserlerde 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:30’da Anadolu ve Balkan müziğini hayranlık uyandırıcı sürprizlerle harmanlayan “Kolektif İstanbul”, 22 Aralık Pazar günü ise saat 16:00’da “Bando Balkan” sahne alacak.

Evler yapacağımız yılbaşı süsleri ile güzelleşiyor
World Winterfest boyunca yeni yıl ruhuna uygun ağaçlar, dekor ve süsler tasarlamak için hem çocuklara ve hem yetişkinlere yönelik atölyeler düzenlenecek. Kozalaklar, simli şeritler, boyalar ve farklı süsleme malzemeleri kullanılarak birbirinden renkli yılbaşı süsleri yapmak için “Yılbaşı Ağacı”, “Yılbaşı Çelengi”, “Yılbaşı Dekoru” veya “Yılbaşı Ağacı Süsü” atölyelerinden birine katılabilirsiniz. Ayrıca festival boyunca “Ahşap Araba Boyama” ve “Baskı” atölyeleri de düzenlenecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT