Xinobi (Live) + Late Night Party wi

Tarihler: 20 Nisan 2018 Cuma ~ 20 Nisan 2018 Cuma 20 Nisan 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2018 ~ Nis 20, 2018
Ünlü Portekizli elektronik müzik sanatçısı Xinobi, muhteşem bir konser ve Late Night Party with Xinobi” çılgın bir after-party ile 20 Nisan’da Zorlu PSM Studio’da!

21:00 Kapı açılış

21:45 Sequin (warm-up)
23:00 Xinobi (live)
01:00 Late Night Party with Xinobi (DJ Set)

Gerçek ismi Bruno Cardoso olan Xinobi, küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı ve ilk EP’si “The Best of Me” ile 2011 yılında profesyonel olarak müzik hayatına adım atmış oldu. Müziği elektro ve techno janrlarından izler taşısa da Xinobi’nin müziğini kategorize etmek oldukça güç. Her dinleyenin farklı yorumladığı bu parçalar uzun süre techno dünyasını heyecanlandırdı. Xinobi bundan önce Riva Starr, Agnes Obel, Nicholas Jaar, Toro Y Moi, John Grant, The Avener ve Moullinex olmak üzere bir çok önemli isimle de çalıştı. Nicolas Jaar’ın “And I Say” şarkısına yaptığı edit ile ortalığı kasıp kavurdu.

Bugüne kadar sayısız parçaya ve iki stüdyo albümüne imza atan Xinobi, her şarkısında aynı müzikal zenginliği ve coşkuyu yakalamayı başarıyor. Müziklerinde iddialı olmayı sevse de aşırıya kaçmadan, ünlü İtalyan besteci Morricone stili bestelerle deep house, dub, surf guitar gibi farklı müzik türlerini pop canlılığıyla eriterek sevenlerine sunuyor. Bu kadar fazla deneysel çalışma yapmasına rağmen uzun yıllar müzik yaptığından şarkılarına kendi imzasını attığı rahatlıkla söylenebilir. 

Late Night Party with Xinobi seti ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştireceği canlı performansıyla Xinobi 20 Nisan’da Zorlu PSM Studio’da!

* Biletiniz Xinobi konseri ve Late Night Party’e giriş hakkı sağlamaktadır. Biletinizi kaybetmeyiniz.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT